Наближені до Полякової вважають, що Потап дає скандальні виступи заради грошей: “Аудиторія відвернулася”

Потап влаштував у Німеччині цілу низку виступів у клубах. Розважає публіку старими російськомовними хітами. Продюсер Михайло Ясинський пояснив подібну поведінку репера простою причиною.

Українці були шоковані, коли їм на очі потрапили афіші виступів Потапа у Німеччині під назвою Russian retro. Олексій узявся виконувати не лише композиції з дуету з Настею Каменських та гурту MOZGI. Але й привласнив собі пісні колишніх підопічних “Время и стекло”.

Потап виступає в Німеччині з Russian retro

На критику з боку земляків репер не зважив, продовжуючи німецьке турне по клубах, які так полюбляють різноманітні моргенштерни. Якщо хтось не може втямити, навіщо українець так ганьбиться, ось вам пояснення від продюсера Олі Полякової Михайла Ясинського:

“Я думаю, щоб заробити гроші!”

Знавець світу шоубізу зсередини пояснив, що для побудови музичної кар’єри потрібні гроші й немаленькі. Тож артист і вирішив підзаробити трішки. Чому обрав такий репертуар? Просто іншого не має.

Потап виступає в Німеччині з Russian retro

Чекати чогось нового від Потапа нині неможливо. В репера відбуваються складні процеси стосовно кар’єри та творчості. От і змушений через безгрошів’я робити хоч що-небудь. Таку думку висловив відомий продюсер в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Звісно, Олексій розуміє, що обрав не найкращий шлях для себе, але має задовольнятися тим, що є. Іншого виходу, певно, не вбачає. Робити продукт для української аудиторії він не може, оскільки постійно наражається на хейт. А ця публіка сприймає його старі хіти на ура. Напевно, репер має надію, що зачепиться за цих фанів та й працюватиме собі спокійненько багато років поспіль.

До речі, сам Потап відреагував на критику з приводу концертів Russian retro, сповістивши, що з ним ніхто не погоджував подібну назву. Тур триває, і 13 квітня репер вийде на сцену в німецькому місті Білефельд, щоб вкотре виконати російське ретро.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?