З ким “Шикидим” у Каті Репяхової, поки Віктор Павлік на гастролях: щаслива жінка в обіймах двох кавалерів

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова повідомила приголомшливі новини. Поки чоловік на роботі — на ній… спить інший. Чи ϵ у Віктора Павліка привод для ревнощів — "Один Факт" розповість далі.

Катерина Репяхова та Віктор Павлік — знамените українське подружжя. Вони таϵмно одружилися в червні 2020 року попри чутки про те, що Катя стала розлучницею. Адже на момент знайомства із нею Віктор Павлік перебував в офіційних стосунках із своϵю третьою дружиною Ларисою Созаϵвою.

Співак Віктор Павлік на 28 років старший за свою четверту дружину, але все одно в їх родині пануϵ ідилія та справжнϵ кохання. Практично відразу після одруження Катерина народила своϵму коханому сина Михасика. Сталось це 15 червня 2020 року.

З тої пори пройшло майже 4 роки. Катерина Репяхова активно веде соцмережі і ось на своїй сторінці, в Stories Instagram зізналась, що у Віктора Франковича, схоже зʼявився конкурент.
Поки співак гастролюϵ Україною, виступаϵ на корпоративах і заробляϵ гроші для родини — в його шлюбне ложе потрапив інший хлопчина.

Катя Репяхова розповіла, з ким спить в ліжку, поки Віктор Павлік на гастролях
Катя Репяхова розповіла, з ким спить в ліжку, поки Віктор Павлік на гастролях

Втім, приводу для ревнощів немаϵ. Катерина Репяхова зізналась, що новий кавалер вже давненько спить на ній по ночах. А звати його… Михасик Павлік. Так, власний молодший син навряд чи може стати конкурентом зірковому батькові. Адже Катя Репяхова любить їх обох однаково сильно.

Дружина Павліка зізналась, що Міша спить на ній та в її ліжку з 9 місяців. Ця практика спільного сну була запроваджена нею самою відразу після початку повномасштабного вторгнення. Спочатку турботлива матуся не могла психологічно відпустити маленького сина в окреме ліжечко. Вона міркувала, що у випадку ракетного обстрілу зможе закрити Михасика своїм тілом і захистити. З часом хлопчик звик спати поряд з мамою в одному ліжку. І тепер викорінити цю звичку досить складно.

Також Репяхова розповіла, що її син від Віктора Павліка у свої майже 4 рочки — доволі активний хлопчик. Під час повсякденних ігор він може жбурнути матусю ногою або головою, через що на її тіла або обличчі іноді зʼявляються синці. Втім, Катя через це зовсім не переймаϵться. До того ж, дружина Віктора Павліка ретельно стежить за власною зовнішністю і робить косметологічні процедури. Вони допомагають приховати усі дрібні погрішності на шкірі від сторонніх очей.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?