Вікіпедія бреше: Дімопулос надано неправильне ім’я, Огнєвіч – місце народження, Падалко – не додано дітей

Усі спірні моменти ми звикли звіряти за Вікіпедією – як там написано, те й істина. Та зірки вам скажуть, що далеко не завжди у цій енциклопедії відображається все правильно. І ось наочні приклади.

Санта Дімопулос

Те, що Дімопулос – бодибілдерка та якийсь час співала у “ВІА Грі” – це дійсно правда. Але у Вікіпедії значиться, що звати знаменитість Хрисанті Янісівна. І це вже чиста брехня. Так, колись у паспорті зірки значилося це ім’я та по батькові.

Зірки скаржаться на помилки у Вікіпедії

Але вже більш як пів року тому, Дімопулос виправила свій головний документ, а Вікіпедія залишилася до цього факту байдужа. З вересня 2023 року дівчина офіційно стала Сантою Ігорівною.

Злата Огнєвіч

Не вірити Вікіпедії закликала й кримська співачка. Її справжнє та сценічне ім’я значаться правильно, як і по батькові. От тільки Злата запевняє, що насправді народилася не в Мурманську, а в Кривому Розі.

Зірки скаржаться на помилки у Вікіпедії

Тато зірки тоді й справді працював у Мурманську, але мама поїхала народжувати доньку до Кривого Рогу, де мешкала її мама, бабуся Злати. Як так сталося, що у Свідоцтві про народження написано Мурманськ, Огнєвіч пояснити не може. Натомість показала “медаль” на підтвердження свого істинного місця народження.

Марічка Падалко

Всім відомо, що у телеведучої Марічки Падалко з каналу 1+1 та її чоловіка Єгора Соболєва троє дітей. Натомість у Вікіпедії знайшлося місце лише для одного сина – Михайла Єгоровича Соболєва, якому нещодавно минуло 17 років.

Зірки скаржаться на помилки у Вікіпедії

Куди поділася решта дітей? Чому не відзначені на рік молодша від Михайла Марія та на 2 роки менша за сестричку Катерина, незрозуміло. Вікіпедія повинна терміново виправити цю помилку, щоб дівчаткам не було образливо.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?