Куди зникла Слава Фролова: зіркова суддя шоу “Україна має талант”, яка працювала з Кондратюком і Владом Ямою

Слава Фролова — українська телеведуча, яка запамʼяталась українцям в ролі судді в шоу талантів "Голос Країни". Після завершення зйомок Фролова раптово зникла. Де вона зараз — розповідаϵ "Один Факт".

Слава Фролова — українська журналістка і телеведуча, яка багато років сиділа в суддях на талант-шоу “Голос Країни”. Останній сезон цього проекту зʼявився на телевізійних екранах восени 2021 року. Після завершення “Голосу…” Слава Фролова перестала з’являтись у публічному просторі і кудись зникла. Де зараз ця талановита дівчина, як склалась її подальша карʼϵра, де живе і чим займаϵться Слава Фролова після початку повномасштабного вторгнення? Відповіді на усі ці запитання “Один Факт” надасть нижче.

Слава Фролова – корінна одеситка. Вона народилась у місті, розташованому на Черноморському узбережжі, але ще в 1998 році переїхала до Київа — заради карʼϵри. Згодом жінка стала працювати режисером на одному із телевізійних каналів та продовжувала навчатись. Заради здобуття профільної освіти Слава Фролова поступила на факультет режисера телебачення та кіно.

Талановита дівчина здобула велику популярність в 2009 році, коли почала працювати суддею на українському талант-шоу “Голос країни”. Але до цього Фролова встигла спробувати себе в ролі арт-директора нічного клубу, багато працювала на радіо, була ведучою ранкових шоу і навіть працювала редактором колонки в одному із журналів.
В шоу “Голос країни” Слава Фролова прийшла в 2009 році і відсиділа там в кріслі судді 9 сезонів.

Слава Фролова розповіла, де зараз знаходиться і живе
Слава Фролова розповіла, де зараз знаходиться і живе

Вже в крайньому сезоні їй на зміну поставили акторку Ксенію Мішину, що викликало неабияке обурення у багатьох шанувальників ціϵї програми та красуні-судді. Багато хто з глядачів вимагав, щоб Славу Фролову повернули назад. Їй навіть довелось публічно захистити Мішину від цькувань розлюченої публіки.

Дайте шанс новим обличчям ділитися своϵю енергіϵю – вимагала в той час Фролова.
Після завершення шоу “Голос країни” про Славу Фролову майже нічого не було чутно. Вона зникла з медійного українського простору. Трохи згодом стало відомо, що білявка активно займаϵться розвитком власних проектів.

В 2018 році саме Слава Фролова заснувала конкурс дитячого малюнку ROCKIT, щоб залучати маленьких громадян України до образотворчого мистецтва, розкривати в маленьких митцях впевненість у собі.

Після завершення талант-шоу “Голос країни” Слава Фролова вирішила піти з публічного простору і більше уваги приділяти материнству і вихованню двох своїх дітей.
Після початку повномасштабного вторгнення Слава Фролова перекваліфікувалась у волонтера. Вона допомагаϵ збирати медикаменти для українських захисників, а окрім цього – активно веде власну сторінку у соціальній мережі Instagram.

Зараз на сторінці Слави Фролової переважають публікації про допомогу захисникам. Достеменно невідомо, чи залишаϵться зірка в столиці України, чи виїхала з родиною за кордон. В одному з дописів, оприлюдненому декілька тижнів тому — Слава повідомила, що в її квартирі постраждали вікна після чергового обстрілу столиці. Вона зазначила, що з родиною та нею самою все добре – вони всі залишились живі. Це свідчить про те, що Слава Фролова все ж мешкаϵ зараз в Киϵві.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?