З Королеви ночі в дачниці: Оля Полякова показала домашню тепличку з руколою, помідорами і полуничкою

Оля Полякова поза сценою не втрачаϵ часу дарма. В перервах між концертами ця струнка білявка… зайнялась власним городом. "Один Факт" розповість, які культури в тепличці Олі Полякової.

Оля Полякова продовжуϵ дивувати шанувальників своїми здібностями. Нещодавно вона продемонструвала свої спортивні досягнення та весняні пірнання у прохолодну річку, а зараз показала ще одне своϵ хобі, яким займаϵться в перервах між концертами.

Корисна зелень на городі Олі Полякової
Корисна зелень на городі Олі Полякової

Виявляϵться, що Оля Полякова – велика дачниця і за першу половину весни вже встигла насіяти та виростити в тепличці купу корисних рослин.

Оля Полякова показала, яка рукола виросла в її тепличці
Оля Полякова показала, яка рукола виросла в її тепличці

Виконавиця хіту “Королева Ночі” провела невеличку екскурсію по своїй присадибній ділянці та показала, що в неї росте в тепличці. Дбайливі руки Олі Полякової виростили на ділянці соковиту руколу, вже заквітлі кущики помідорів і паростки полуниці.

Кущі помідорів в теплиці Олі Полякової вже заквітли
Кущі помідорів в теплиці Олі Полякової вже заквітли

Окрім цього в теплиці артистки росте запашна петрушка, салатик та ϵ невеликі насадження щавлю.

Зеленого борщу сьогодні наварю — зізналась Оля Полякова, споглядаючи на грядочки зі щавлем.

Отже, Оля Полякова не тільки співати і танцювати вміϵ, а ще й на городі пораϵться та вирощуϵ атуральні овочі із зеленню до домашнього столу.

В теплиці Олі Полякової квітне полуниця
В теплиці Олі Полякової квітне полуниця

Заміське господарство Олі Полякової — це не лише город та сад. Раніше артистка зізнавалась, що у вільний від роботи час полюбляла займатись декором меблів і декупажем. Але головна пристрасть колоритної співачки — це кулінарія.

Коли я хочу відпочити вдома — я готую – зізналась одного разу Оля Полякова.

А ще в співачки ϵ власна власна сироварня і ферма. Територія навколо заміського маϵтку співачки дуже велика. Тут ϵ і власний басейн, і озеро, і купа вузеньких доріжок з газонами, на яких Оля Полякова із задоволенням займаϵться спортом та ранковими пробіжками. В озеро біля будинку Оля Полякова вже навесні 2024 року пірнала з облаштованого причалу.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?