Друга дружина Остапчука зізналася, що під час розлучення досі його кохала: “Може, у когось любов і пройшла”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк запевнила, що творчих чоловіків у неї більше не буде. Хоча навіть під час розлучення ще кохала шоумена.

Друга дружина Остапчука Христина, схоже, й досі не забула свого колишнього благовірного. Зізнавшись у коханні Володимиру, нотаріусиня навіть не змінила прізвище, бо не хоче переробляти купу документів.

Христина Остапчук довгий час не могла прийняти, що вони з Володею вже не разом. В інтерв’ю Ютуб-каналу “Балючі теми” дівчина розповіла, що лише через 2 місяці втямила, що вже не заміжня.

Друга дружина Остапчука й досі кохає чоловіка

Розлучилися вони з Володимиром не тому, що минуло кохання. Принаймні з боку Христини такого не було. Їй боляче дивитися, як у день річниці їхнього шлюбу Остапчук викладає в мережу фото з третьою дружиною, сповіщаючи, що це день його знайомства з Катериною:

“Я можу тільки про себе говорити, про свої причини і думки на момент розлучення, але це не тому, що минуло кохання з мого боку”.

Христина з Володимиром побралися 2020 року, а восени 2022-го розлучилися. Володимир публічно заявляв, що закрутив роман із Катериною Полтавською вже після розставання з другою дружиною. Горняк певна, що стосунки з уродженкою Кропивницького шоумен завів ще під час їхнього шлюбу. Звісно, вона не могла вибачити подібне:

“Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у сім’ї. І я не буду їх терпіти”.

Після того, як сім’я розпалася, Христина розслаблялася не алкоголем, хоча мама радила випити 50 г та забутися. Дівчина воліла побути на самоті, послухати музику, полежати на дивані.

Друга дружина Остапчука й досі кохає чоловіка

У депресивний стан із приводу розлучення вона не впадала. Антидепресанти Христя вживала лише двічі в житті – після смерті подруги та улюбленого собаки. Втрата Володимира не була настільки сильною, щоб злетіти з котушок.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?