Друга дружина Остапчука зізналася, що під час розлучення досі його кохала: “Може, у когось любов і пройшла”

Ексдружина Володимира Остапчука Христина Горняк запевнила, що творчих чоловіків у неї більше не буде. Хоча навіть під час розлучення ще кохала шоумена.

Друга дружина Остапчука Христина, схоже, й досі не забула свого колишнього благовірного. Зізнавшись у коханні Володимиру, нотаріусиня навіть не змінила прізвище, бо не хоче переробляти купу документів.

Христина Остапчук довгий час не могла прийняти, що вони з Володею вже не разом. В інтерв’ю Ютуб-каналу “Балючі теми” дівчина розповіла, що лише через 2 місяці втямила, що вже не заміжня.

Друга дружина Остапчука й досі кохає чоловіка

Розлучилися вони з Володимиром не тому, що минуло кохання. Принаймні з боку Христини такого не було. Їй боляче дивитися, як у день річниці їхнього шлюбу Остапчук викладає в мережу фото з третьою дружиною, сповіщаючи, що це день його знайомства з Катериною:

“Я можу тільки про себе говорити, про свої причини і думки на момент розлучення, але це не тому, що минуло кохання з мого боку”.

Христина з Володимиром побралися 2020 року, а восени 2022-го розлучилися. Володимир публічно заявляв, що закрутив роман із Катериною Полтавською вже після розставання з другою дружиною. Горняк певна, що стосунки з уродженкою Кропивницького шоумен завів ще під час їхнього шлюбу. Звісно, вона не могла вибачити подібне:

“Є табу, які я взагалі не сприймаю у стосунках, у сім’ї. І я не буду їх терпіти”.

Після того, як сім’я розпалася, Христина розслаблялася не алкоголем, хоча мама радила випити 50 г та забутися. Дівчина воліла побути на самоті, послухати музику, полежати на дивані.

Друга дружина Остапчука й досі кохає чоловіка

У депресивний стан із приводу розлучення вона не впадала. Антидепресанти Христя вживала лише двічі в житті – після смерті подруги та улюбленого собаки. Втрата Володимира не була настільки сильною, щоб злетіти з котушок.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.