“Бусінка моя”: Арсен Мірзоян ніжно привітав Тоню Матвієнко з 43-м днем народження і зізнався в коханні

Арсен Мірзоян привітав свою дружину Тоню Матвіϵнко із днем народження. Які теплі слова сказав співак коханій та що порадив – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Співачка і донька славетної Ніни Митрофанівни Матвіϵнко – Тоня, сьогодні, 12 квітня відзначаϵ свій 43-й день народження. З нагоди свята її привітав законний чоловік — музикант Арсен Мірзоян. Які слова знайшов Арсен для привітання та яку пораду він дав коханій дружині — “Один Факт” розповість далі.

Тоня Матвіϵнко відзначаϵ 43-й день народження 12 квітня. Її чоловік Арсен Мірзоян із самого ранку привітав кохану зі святом публічно, на своїй сторінці у соціальній мережі Instagram. Музикант почав привітальне звернення із теплих слів, які бажаϵ почути кожна жінка:

Бусінка моя, вітаю тебе з Днем народження! Кохаю тебе, люблю тебе, завжди поряд — звернувся до Тоні зі щирим зізнанням Мірзоян.

Також співак дав своїй найулюбленішій іменинниці пораду з нагоди дня народження:

Роки не рахуй, роки – не твоϵ!

В коментарях до допису користувачі соцмережі приϵднались до привітань та побажали Тоні більше кохання та миру. Втім, деякі із підписників Мірзояна залишились незадоволені тим, що він образ для привітання не дуже слушну світлину, в якій забагато темних відтінків.

Дуже дивне якесь фото для вітання з Днем народження. Воно мене, якщо чесно, дуже налякало – прокоментувала допис музиканта користувачка з ніком @tndanch.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвіϵнко вперше познайомились в далекому 2011 році. Їх історія кохання почалась ще тоді, коли музикант знаходився в офіційних стосунках з іншою жінкою.
Арсен Мірзоян закохався в свою майбутню дружину майже відразу і навіть пішов заради Тоні від колишньої. Цікаво, що мама співачки, Ніна Митрофанівна Матвіϵнко спочатку не була дуже рада такому кавалеру доньки. Її лякали імовірні чутки та плітки суспільства про те, що її донька — розлучниця.

Арсен і Тоня протягом цілого року перевіряли свої почуття, допоки не зрозуміли — ось це і ϵ справжнϵ кохання. 15 січня 2016 року в закоханих народилась спільна донька Ніна. А ось свої відносини ця пара зареϵструвала лише влітку 2017 року. Весілля Арсена Мірзояна і Тоні Матвіϵнко відбулося в одному з ресторанів на узбережжі Дніпра, а церемонію вів співак Олег Винник.

Тоня і Арсен перебувають в шлюбі майже 7 років.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?