Торт на мільйон для 12-річного Платона: син Ксенії Мішиної з розмахом відсвяткував свій день народження

Син Ксенії Мішиної відзначив 12-річчя із розмахом. Зіркова матуся подарувала хлопчику справжнϵ свято, а його головною родзинкою став торт на мільйон. Як він виглядав — дивіться далі.

В четвер, 11 квітня, син української акторки Ксенії Мішиної відсвяткував свій 12-й день народження. Зіркова мама допомогла хлопцю влаштувати справжнϵ свято і подарувала йому унікальну можливість: цілий день робити тільки те, що він забажаϵ.

Святковий стіл Платона Мішина
Святковий стіл Платона Мішина

Платон Мішин цим дозволом від мами скористався на повну і запросив на своϵ особисте свято друзів та однокласників. В ресторані хлопці обрали найкращий, на їхню думку, святковий стіл — який став справжнім випробуванням для мами Ксенії Мішиної.

Стіл іменинника Платона ломився від різноманітних смаколиків, але здорової їжі серед них взагалі не було. Картопля фрі, смажені котлетки з МакДоналдсу і солодкі напої в пластикових стаканчиках склали основу святкого меню до дня народження Платона Мішина.

Святковий торт до дня народження Платона Мішина
Святковий торт до дня народження Платона Мішина

Родзинкою ж свята став розкішний торт, який хлопцю та його друзям винесли вже під вечір. Це був справжній шедевр кондитерського мистецтва. Торт був виконаний у формі дверцят сейфу, з якого висипалась ціла купа доларових банкнот. Зверху над дверцятами із позолоченою обʼϵмною ручкою кондитери зробили трафарет із надписом:

Бери від життя максимум. Люби життя на максимум.

Ксенія Мішина подарувала сину на 12-річчя святковий торт
Ксенія Мішина подарувала сину на 12-річчя святковий торт

Ось таке побажання обрала для улюбленого сина Ксенія Мішина. Окрім цього акторка додала ще одне побажання імениннику:

Будь щасливим, мій хлопчик!

Торт гостям та друзям Платона винесли вже надвечір, прикрасивши його запаленими свічками. Свято дня народження сина Ксенії Мішиної вдалося на славу. Вже наступного дня акторка розповіла про те, що тепер в їх родині оселився новий мешканець: пес на імʼя Одін.

Ксенія вирішила подарувати сину пухнастого “братика”, а Платон не приховував радісних емоцій, коли побачив, як песик вилазить із велетенської картонної коробки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?