29-річна переможниця шоу “Холостяк-11” Анна Богдан після розставання із Заливако знайшла нового кавалера

Переможниця проекту "Холостяк-11" Анна Богдан не змогла зберегти відносини з Михайлом Заливако. Втім, зараз в красуні, схоже, зʼявився новий залицяльник. "Один Факт" покаже його вам прямо зараз.

Анна Богдан — переможниця 11-го сезону реаліті-шоу “Холостяк”. Саме ця красуня боролася за увагу та серце холостяка та бізнесмена Михайла Заливаки. Раніше вона була дружиною колишнього голови президентського офісу Андрія Богдана.

Анна – активна користувачка соціальних мереж. В Instagram дівчина ділиться подробицями власного життя. В одній з останніх Stories красуня показала… свого нового залицяльника. Ні, це ніякий не Михайло Заливако, і ні в якому разі не Андрій Богдан.

Пухнастий залицяльник Анни Богдан
Пухнастий залицяльник Анни Богдан

В ліжку у Анни оселився… кудлатий пес. Дівчина показала пухнастого смівмешканця, який із самого ранку забрався до її ліжка і влігся там, простягнувши свої маленькі лапки.
В наступному Stories Анна Богдан продемонструвала розкішний букет троянд, який стоїть у вазоні на столі біля вікна. У віконечку можна побачити, як той самий песик, що тільки-но ніжився в обіймах своϵї господині – вже здійснюϵ вранішню пробіжку на вулиці.

Дуже чарівна пора, коли оживаϵ природа – підписала квіткову світлину Анна.

Вочевидь, красуня зараз насолоджуϵться відпочинком у приϵмній компанії пухнастого улюбленця. Хто подарував Анні Богдан букет троянд — так і залишилось загадкою.
Після участі і телешоу “Холостяк-11” та блискучої перемоги Анна стала будувати відносини із Михайлом Заливакою. Ще під час шоу зʼясувалось, що в ціϵї пари — дуже схожі інтереси. І Анна, і Михайло полюбляли походи в гори.

Троянди для Анни Богдан
Троянди для Анни Богдан

На протязі усього проекту в Михайла з Анною було чимало оригінальних побачень. Вони змогли зустрітись навіть онлайн, коли дівчина захворіла на коронавірус.
У фіналі “Холостяку-11” Анна Богдан отримала від Михайла каблучку. Після завершення проекту закохані продовжили свої стосунки і стали жити разом. Втім, ці відносини все ж не склались. Влітку минулого року Анна повідомила, що вони із колишнім холостяком Заливакою більше не разом.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?