Плакав весь палац “Україна”: з’явився запис першого концерту Тіни Кароль після смерті її чоловіка (Відео)

Тіна Кароль в 2013 році пережила особисту драму. Її коханий чоловік, Євген Огір пішов на той світ після нелегкої боротьби із хворобою. На тлі випробування Тіна продовжила виходити на сцену і співати.

2013 рік розділив життя української співачки Тіни Кароль на “до” та “після”. Чоловік, продюсер і батько ϵдиного сина артистки Веніаміна, Євген Огір помер 28 квітня 2013 року — після важкої боротьби із раком шлунку.

Для самої Тіни Кароль ця втрата стала потужним ударом, який все ж не зміг зломити її внутрішню силу. Про смерть чоловіка Тіна дізналась прямо перед своїм виходом на сцену, але… концерт не відмінила. Артистка вийшла до своїх шанувальників у зал і заспівала пісню “Выше облаков”, вклавши в неї увесь той біль, що був в її дівочій душі у той складний момент. Стримуючи сльози… Попри тугу, сум і скорботу… Так, як вміϵ співати тільки вона – Тіна Кароль.

Не пройшло ще й 9-ти днів зо дня поховання Євгена Огіра, як Тіна Кароль знов вийшла до тисяч фанатів із піснею. Цей випадок пригадав художній керівник ансамблю пісні і танцю збройних сил українського Міноборони.

Справа в тому, що Тіна Кароль виступала з ансамблем ЗСУ ще з 17-ти років. Згодом дівчину запросили в цей ансамбль солісткою. В 2013 році, через кілька днів після смерті Огіра, ансамбль ЗСУ виступав в палаці “Україна”. Тіна Кароль доϵдналась до цього концерту.
Заслужений діяч мистецтв Дмитро Антонюк пригадав, що після виходу на сцену Тіна не стримувала сліз. Тоді вона співала Баладу про матір на російській мові, вклавши в неї усю свою чуттϵвість, біль, сум і переживання.

З'явився запис першого концерту Тіни Кароль після смерті її чоловіка
З’явився запис першого концерту Тіни Кароль після смерті її чоловіка

Дмитро Антонюк часто пригадуϵ той випадок, який свідчить про неймовірну силу духу Тіни Кароль. Вона — справжня артистка, яка попри складну ситуацію в родині поважаϵ свою аудиторію і приходить до слухачів навіть у погані моменти свого життя.

Вона співала емоційно тяжку баладу про матір — пригадав Антонюк. — сльози текли по очах. Вона це зробила — зізнався музикант

Дмитро Жанович також пригадав, що останній раз вони з Тіною співпрацювали напередодні повномасштабного вторгнення у 2022 році. Тоді вони працювали над спільним різдвяним проектом. Зараз, незважаючи на творчу паузу, вони із Тіною Кароль продовжують спілкуватись. Цікаво, що в ансаблі пісні і танцю ЗСУ артистка довгий час працювала… безкоштовно. Завдяки такій роботі Тіна змогла відпрацювати в себе навички дисципліни і розуміння того, що працювати потрібно невпинно, постійно в багато.

Власне, ці навички в співачки збереглися і донині. Тіна Кароль працюϵ багато, без зупину і якісно — щоб порадувати слухачів новими пісенними хітами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?