На червону доріжку “не наспівав”: Потап у чорних окулярах позував перед папараці біля стіни з розетками

Фотосесія Потапа за кордоном пішла не за планом. Головний герой заявився на неї в чорних окулярах. А ось червоної доріжки йому не забезпечили. Тому музикант позував на тлі стіни із розеточками.

Відомий український репер Потап зараз перебуваϵ за кордоном. Музикант та продюсер продовжуϵ розвивати творчу карʼϵру і відвідуϵ публічні заходи. Звісно, співаку доводиться позувати журналістам, фотографам і папараці.

На один із таких заходів Потап прийшов майже у повсякденному одязі — рубашка з малюнком, брюки світлого кольору і головна родзинка образу: чорні окуляри.
Правда, зустрічали Потапа на цьому заході без червоної доріжки. Тому музиканту довелось вдатись до оригінального кроку і зіграти на контрасті.

Потап прийшов на фотосесію у чорних окулярах
Потап прийшов на фотосесію у чорних окулярах

Потап вертів в руках чорні окуляри, стоячи на тлі стіни білого кольору, декорованої… електричними розетками. Що тільки не зробиш заради стильного і зіркового образу на світлинах. Втім, завдяки харизмі самого Потапа і його блискучій лисині ця фотосесія все ж вдалась на славу. “Міцний горішок” з України показав себе у всій красі за кордоном, а потім, імовірно — відправився далі, створювати нові музичні хіти.

Олексій Потапенко, більш відомий в Україні як Потап та чоловік співачки Анастасії Каменських — виїхав з країни після початку повномасштабного вторгнення росії, на початку 2022 року. Згодом стало відомо, що репер вирішив будувати музичну карʼϵру в Латинській Америці. Знаходячись за кордоном, репер скаржився на те, що йому доводиться будувати власні взаϵмовідносини з творчими партнерами із самого початку. Створення нових музичних суперхітів даϵться співаку великими зусиллями. Втім, на думку Потапа — справжній успіх просто неможливий без прикладання великих зусиль і постійної праці над собою.

Раніше Потап зізнавався, що на початку повномасштабного вторгнення всерйоз розмірковував над тим, аби піти до лав ЗСУ. Його батько, Андрій Потапенко — навіть допоміг зірковому сину записатись до тероборони. Згодом Потап вирішив, що все ж буде робити тільки те, що вміϵ. І за допомогою своϵї творчості розповідати світові, що насправді відбуваϵться в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?