На червону доріжку “не наспівав”: Потап у чорних окулярах позував перед папараці біля стіни з розетками

Фотосесія Потапа за кордоном пішла не за планом. Головний герой заявився на неї в чорних окулярах. А ось червоної доріжки йому не забезпечили. Тому музикант позував на тлі стіни із розеточками.

Відомий український репер Потап зараз перебуваϵ за кордоном. Музикант та продюсер продовжуϵ розвивати творчу карʼϵру і відвідуϵ публічні заходи. Звісно, співаку доводиться позувати журналістам, фотографам і папараці.

На один із таких заходів Потап прийшов майже у повсякденному одязі — рубашка з малюнком, брюки світлого кольору і головна родзинка образу: чорні окуляри.
Правда, зустрічали Потапа на цьому заході без червоної доріжки. Тому музиканту довелось вдатись до оригінального кроку і зіграти на контрасті.

Потап прийшов на фотосесію у чорних окулярах
Потап прийшов на фотосесію у чорних окулярах

Потап вертів в руках чорні окуляри, стоячи на тлі стіни білого кольору, декорованої… електричними розетками. Що тільки не зробиш заради стильного і зіркового образу на світлинах. Втім, завдяки харизмі самого Потапа і його блискучій лисині ця фотосесія все ж вдалась на славу. “Міцний горішок” з України показав себе у всій красі за кордоном, а потім, імовірно — відправився далі, створювати нові музичні хіти.

Олексій Потапенко, більш відомий в Україні як Потап та чоловік співачки Анастасії Каменських — виїхав з країни після початку повномасштабного вторгнення росії, на початку 2022 року. Згодом стало відомо, що репер вирішив будувати музичну карʼϵру в Латинській Америці. Знаходячись за кордоном, репер скаржився на те, що йому доводиться будувати власні взаϵмовідносини з творчими партнерами із самого початку. Створення нових музичних суперхітів даϵться співаку великими зусиллями. Втім, на думку Потапа — справжній успіх просто неможливий без прикладання великих зусиль і постійної праці над собою.

Раніше Потап зізнавався, що на початку повномасштабного вторгнення всерйоз розмірковував над тим, аби піти до лав ЗСУ. Його батько, Андрій Потапенко — навіть допоміг зірковому сину записатись до тероборони. Згодом Потап вирішив, що все ж буде робити тільки те, що вміϵ. І за допомогою своϵї творчості розповідати світові, що насправді відбуваϵться в Україні.

Нові статті

Схожі статті

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.