В Олі Полякової — рукола з помідорами, а в Лілії Ребрик — півонії з амарилісами: весняні теплички зірок

З настанням весни Оля Полякова і Лілія Ребрик взялися за облаштування присадибних ділянок. Одна насадила зелені, а інша — квіти. Що саме росте в теплицях зірок — розповість далі "Один Факт".

Весна — активний час для багатьох дачників і дачниць. Із настанням тепла вони беруть до рук сапачки, лопати і інші приладдя, та йдуть до саду чи городу — лад наводити.
Існуϵ думка, що поратись на дачній ділянці можуть лише звичайні українці, а ось справжні зірки обирають для себе варіант — сяяти на сцені, а не на городі.

Втім, Оля Полякова та Лілія Ребрик до них точно не відносяться. Обидві зіркові красуні люблять поратись по хазяйству не гірше, ніж досвідчені селянки. В цьому сезоні і Ребрик, і Полякова вже встигли облаштувати теплички. “Один Факт” пропонуϵ вам дізнатись, що росте на зірковому городі.

Тепличка Олі Полякової

Оля Полякова днями провела весняну екскурсію 2024 року для усіх своїх шанувальників та показала, що саме росте на її присадибній ділянці.

Оля Полякова показала, яка рукола виросла в її тепличці
Оля Полякова показала, яка рукола виросла в її тепличці

В тепличці зірки переважають зелень та овочі. Полякова показала, що там в неї вже квітнуть кущики помідорів. Квіточки зʼявились і на полуниці.

В теплиці Олі Полякової квітне полуниця
В теплиці Олі Полякової квітне полуниця

В той же час теплиця Олі Полякової — це осередок пишної петрушки, руколи, щавелю і редиски. Схоже, що українська Королева Ночі полюбляϵ свіженьку зелень.

Кущі помідорів в теплиці Олі Полякової вже заквітли
Кущі помідорів в теплиці Олі Полякової вже заквітли

А зі щавлю Оля пообіцяла приготувати для родини зелений борщ.

Тепличка Лілії Ребрик

Лілія Ребрик на відміну від Олі Полякової, полюбляϵ не свіжу зелень зі щавлем, а… квіти.

Лілія Ребрик показала сад із квітами
Лілія Ребрик показала сад із квітами

Півонії, троянди, амариліси та інші квіткові шедеври ростуть в тепличці багатодітної матусі, яка зовсім нещодавно народила третю донечку Аделіну.

Жоржини Лілії Ребрик в горщиках
Жоржини Лілії Ребрик в горщиках

Декілька днів тому Лілія Ребрик показувала на своїй сторінці в Instagram, як вона разом із усіма своїми донечками вийшла на прогулянку до саду і посадила квіти.

Лілії в садочку Лілії Ребрик
Лілії в садочку Лілії Ребрик

Пройшло декілька днів і посаджені квіточки вже проклюнулися. Троянди — менш примхливі до холодів, тому вони в Лілії ростуть поза тепличкою. Також в саду ведучої проросли вже півонії з ліліями.

Півонії на ділянці Лілії Ребрик
Півонії на ділянці Лілії Ребрик

А ось амарилісам із жоржинами — ще на вулиці холодно. І тому Лілія Ребрик розмістила ці квіти в тепличці. Там же в неї росте редиска.

Троянди в саду Лілії Ребрик
Троянди в саду Лілії Ребрик

У своїх Stories Instagram Ребрик розповіла, що головна умова гарного розвитку квітів у цей весняний період — своϵчасний та насичений полив, а ще — тепло і відсутність різких перепадів температур.

Амариліси в тепличці Лілії Ребрик
Амариліси в тепличці Лілії Ребрик

За словами телеведучої — мінімум уваги до рослин дають приголомшливий результат.

Редиска в тепличці Лілії Ребрик
Редиска в тепличці Лілії Ребрик

Квіточки радують її та усіх інших членів великої родини активним ростом. Пройде трохи часу і вони пишно заквітнуть, наповнюючи родинний сад неймовірними ароматами.

Нові статті

Схожі статті

“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.