Актор Григорій Бакланов після розлучення з Цимбалару знайшов брата-близнюка: “Нас розлучили в дитинстві”

Актор Григорій Бакланов, який нещодавно розлучився з Анастасіϵю Цимбалару — розповів про те, що… знайшов брата. Дізнайтесь прямо зараз неймовірну історію зустрічі і секрет, який все пояснюϵ.

Український актор Григорій Бакланов відомий телеглядачам по серіалу “Спіймати Кайдаша”. Там він зіграв роль молодшого сина в родині Кайдашів, Лавріна.

В березні 2024 року стало відомо, що Григорій офіційно розлучився і своϵю дружиною, акторкою Анастасіϵю Цимбалару. Разом ця пара була достатньо давно, ще зі студентських років. В офіційному шлюбі Цимбалару і Бакланов протримались 2 роки. Подружжя одночасно оприлюднило допис про своϵ розставання на персональних сторінках у соцмережі Instagram.

Два названих брати: Валентин Томусяк і Григорій Бакланов
Два названих брати: Валентин Томусяк і Григорій Бакланов

З того часу пройшло трохи більше місяця і Григорій Бакланов повідомив чергову новину із родинного життя. Він знайшов свого брата:

Колись нас розлучили в дитинстві і ось, нарешті — повідомив актор.

На світлині, яку актор оприлюднив у Stories Instagram, Бакланов створив на обличчі загадкову гримасу і позуϵ поряд зі своїм колегою по творчій роботі, Валентином Томусяком.
На іншій світлині обидва актори — знов поряд. І тут Григорій Бакланов надав більше інформації щодо того, як йому вдалось відшукати “брата” Томусяка.

Ми знайшли одне одного в Zara – розповів актор.

Відомо, що Григорій Бакланов і Валентин Томусяк зараз грають в одному спектаклі. Вочевидь, в такий спосіб колеги по сцені просто вирішили пожартувати про свої родинні звʼязки.

Григорій Бакланов і Валентин Томусяк
Григорій Бакланов і Валентин Томусяк

До речі, із своϵю колишньою дружиною Анастасіϵю Цимбалару Григорій Бакланов зберіг дружні відносини. Навіть після розірвання шлюбу вони продовжують спілкуватись один із одним.

Під останнім дописом Бакланова, в якому він позуϵ в червоному піджаку і чорних окулярах — Настя Цимбалару написала жартівливий коментар:

І тут я зрозуміла, що з розлученням ми поспішили!

Григорій посміявся з цього висновку та зазначив, що такий образ створив саме для неї.

Нові статті

Схожі статті

Він був з двійнят у “Сватах”, а зараз не в акторській професії: як змінився 21-річний актор Костя Чернокрилюк

Костянтин Чернокрилюк запамʼятався багатьом українським глядачам роллю одного з двійнят Ковальових в комедійному серіалі "Свати". Читайте, де актор знаходиться зараз та чи продовжує зніматись в кіно?

Забудь про шарлотку назавжди! Приготуй на десерт пиріг “Бабусина радість”. Смачно та без клопотів!

Не знаєте, що приготувати на десерт, тоді ловіть рецепт торта "Бабусина радість" зі сметанного крему - будете їсти шматок за шматком, і не тільки ви.

Так малосольні огірки завжди готували тільки в Україні! Секретний рецепт бабусі Олени: від серця відриваю

Смачна закуска буде у вас у випадку неочікуваних гостей: як приготувати малосольні хрусткі огріки - всі будуть питати рецепт саме у вас. Справжня насолода.

“Чекали”: Тімур Мірошніченко розповів, як троє його дітей прийняли прийомну сестричку Ангеліну, якій 8 років

Багатодітний батько Тімур Мірошніченко поділився емоціями щодо спілкування із названою донькою Ангеліною. Разом із дружиною Інною ведучий вдочерив дівчинку і познайомив її з іншими дітьми.