Потап і Настя: як народився найскандальніший український дует, який наче і розпався, а наче і ні

Український дует Потапа і Насті Каменських був створений 28 років тому. Історія зіркового знайомства та розвитку дуету, творчість якого зараз на паузі — вже в матеріалі від "Одного Факту".

Найскандальніший дует українського шоу-бізнесу, Потап і Настя Каменських засяяв на естраді майже 28 років тому. Момент знайомства майбутнього творчого тандему відбувся в 2006 році.

На той момент Олексій Потапенко (саме так звуть репера Потапа насправді) шукав для себе нову вокалістку. Продюсеру і музиканту було потрібно, щоб молода та гарна дівчина виконувала приспіви в його піснях.

Олексій Потапенко і Настя Каменських
Олексій Потапенко і Настя Каменських

Друзі порадили Потапу молоду і талановиту солістку Анастасію Каменських. Олексій відразу розгледів у дівчині творчий талант і музичний потенціал. І тоді він запропонував Насті створити RNB дует “Потап і Настя”.

Вже в 2008 році молодий творчий колектив “Потап і Настя” випустив реліз своϵї дебютної музичної пластинки під назвою “Не пара”.

Окрім розвитку музичної карʼϵри Потап і Настя багато працювали і в кіноіндустрії. В 2009 році вони прийняли участь у новорічному мюзіклі “Червона шапочка”. Потап зіграв там Вовка, а Настя Каменських, звісно – втілила образ Червоної шапочки.

Також у фільмографії цього творчого дуету ϵ фільм “Викрутаси”, до якого створили однойменну музичну композицію. В 2014 році творчий тандем Потапа і Насті Каменських зʼявився у фільмі “Аліса в країні чудес”. В тому ж році творча пара знялася у 2-серійному фільмі “1+1 вдома”.

Репер Потап і його кохана Настя Каменських
Репер Потап і його коана Настя Каменських

В творчій скарбничці Потапа і Насті ϵ велика кількість пісень та відеокліпів. Серед них: “Крепкие орешки”, “Не пара”, “Новый год”, “Не люби мне мозги”, “Чумачечая весна”, “Выкрутасы” та інші твори.

Про творчу перерву в карʼϵрі Потап і Анастасія Каменських повідомили 24 жовтня 2017 року. В дуеті вони зняли відео, в якому розповіли, що в спільній музичній роботі беруть паузу. Їх творчий тандем проіснував разом 11 років. Втім, вже через декілька днів, а саме 31 жовтня 2017 року – ця парочка повідомила про відновлення музичної карʼϵри.

Щоправда, кожен віднині виступаϵ сольно. Настя Каменських виступаϵ під псевдонімом NK, а Потап взяв собі псевдо ПТП.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?