В Ксенії Мішиної після дня народження сина з’явився новий співмешканець: і зачіску зробить, і поцілує

В будинку Ксенії Мішиної оселився новенький парубок. Він руденький і полюбляϵ цілуватися. А ще — дуже сподобався її сину Платону. Більше деталей читайте в матеріалі від "Одного Факту".

В акторки Ксенії Мішиної, яка декілька днів тому відсвяткувала 12-й день народження свого сина Платона – зʼявився новий співмешканець.

Кудлатий і руденький парубок на імʼя Одін дуже сподобався сину акторки і відразу після появи почав наводити в оселі свої порядки: потягав по кімнаті святкові повітряні кульки, заліз до ліжка Ксенії та поцілував її прямо в губи. А ще — намагався зробити господині нову зачіску, коли Мішина виконувала вправу в “вакуум” для плаского животу.

 

Новий мешканець в будинку Ксенії Мішиної
Новий мешканець в будинку Ксенії Мішиної

Головний герой нової глави з життя Ксенії Мішиної – це маленький і кудлатий песик. Саме його українська артистка вирішила подарувати синові на 12-й день народження. Собачку назвали Одін. За словами Ксенії Мішиної — це імʼя маϵ скандинавське походження і означаϵ мудрість і перемогу.

Новий син Ксенії Мішиної, песик Одін
Новий син Ксенії Мішиної, песик Одін

Ксенія порівняла цього кудлатого хлопця з вічним нагадуванням про любов та чистоту у будь-якому моменті. А ще — показала у відео, як відреагував Платон на появу нового мешканця. Хлопчик емоціонально зустрів пухнастого друга, який вибрався із великої картонної коробки, поставленої мамою посеред вітальні. Радості іменинника не було меж.

Рудошерстий пес Одін погрався із повітряними кульками
Рудошерстий пес Одін погрався із повітряними кульками

Тепер Ксенія Мішина щодня ділиться в Stories Instagram історіями про Одіна. Пухнастий бешкетник вже встиг потягати господиню за волосся та лизнути її рожевим язиком прямісінько у ліжку.

Ранковий поцілунок від Одіна для мами Ксенії Мішиної
Ранковий поцілунок від Одіна для мами Ксенії Мішиної

За декілька днів песик вже повністю освоївся на новому місці проживання. Сама ж Ксенія Мішина розповіла, що песик відмовляϵться відпочивати в своїй лежанці, а обрав для себе більш комфортне і тепле містечко — у ліжечку Платона.

Пес Ксенії Мішиної вже обрав собі місце для сну
Пес Ксенії Мішиної вже обрав собі місце для сну

Хлопчик не проти такого сусідства і навіть навпаки — постійно питаϵ, де зараз його улюблена собака.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.