Настя Каменських потрапила в конфуз на червоній доріжці в Мадриді: забула зняти скотч для “лисячих” очей

Настя Каменських у 36 років продовжує милувати прихильників надзвичайною красою. Зазвичай дівчина має ідеальний вигляд в усьому – від одягу й взуття до зачіски та макіяжу. Та буває всяке…

Настю Каменських останнім часом можна зустріти в Україні доволі рідко. Зазвичай зірка вигулькує то в одній, то в іншій країні. На цей раз співачка відвідала премію Los40 у своїй улюбленій Іспанії.

Задля урочистості дружина Потапа (чи то колишня, чи то справжня) вбралася у шкіру. Коротенький топ дуже реалістично підкреслював бюст зірки. Спідниця була довгою й обтискала привабливі форми Каменських.

Настя Каменських підготувалася до червоного хідника

У цьому ж костюмі Настя знімалася в кліпі на композицію MOLOKO. Співачка зазначила, що на премії була єдиною представницею від України. Вона розуміє, наскільки важливо показувати світу креативність навіть під час війни та привертати увагу до наших проблем.

У своєму Інстаграм-акаунті брюнетка показала процес підготовки до виходу на хідник. Продемонструвала, як їй робили зачіску та макіяж. Під час накручування локонів Каменських було видно з правого боку, і там усе було гаразд.

Настя Каменських підготувалася до червоного хідника

Та коли Настя вирішила продемонструвати красу макіяжу й повернулася до підписників лівим боком, усі помітили шматочок скотчу, причеплений на вилиці артистки. Невже це так потрібно, щоб було видно наклейки, які підтягують шкіру, здивувалися фани.

Та більшості було байдуже до скотчу. Вони просто милувалися красою знаменитості, засипавши її купою компліментів. До речі, компанію на червоному хіднику українці склав актор із “Паперового будиночка” Даніель Прім, який колись знімався у кліпі Олексія Потапенка.

Потап оцінив красуню-дружину не червоними сердечками, як годиться, а виклав зі смайликів 5 склянок молока. Хто не втямив, що чоловік натякає на новий сингл, поцікавилися в репера, невже співачка почала випивати.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?