Єгор Гордєєв розкрив подробиці останніх розмов з Русланою Писанкою перед тим, як вона померла: “Не встигли”

Популярний телеведучий Єгор Гордϵϵв розповів про останні розмови з тяжкохворою колегою Русланою Писанкою. Про що вони говорили, коли Писанка була ще живою — "Один Факт" розповість прямо зараз.

Телеведучий Єгор Гордϵϵв, який веде програму “Сніданок з 1+1” – розповів подробиці останніх розмов із своϵю колегою Русланою Писанкою. “Один Факт” нагадуϵ, що колоритна ведуча прогнозу погода та інших програм з українського телебачення Руслана Писанка пішла у засвіти 19 липня 2022 року після важкої хвороби.

Єгор Гордϵϵв був одним із небагатьох друзів Руслани Писанки, які знали і про її важкий діагноз, і про прогнози лікарів. Під час розмови із журналістами Гордϵϵв пригадав один із останіх дзвінків Руслани з Німеччини, де вона проходила курс лікування.

За словами ведучого – саме після нього він відчув, як навкруги немов розлітаються вщент пазли. Єгор зазначив, що розуміϵ і поважаϵ бажання Руслани Писанки тримати свій стан в таϵмниці від суспільства. вона б не розповіла про хворобу і йому, але Гордϵϵв трохи був обізнаний в логістиці Німеччини і тому допомагав Русі і її чоловікові.

Єгор Гордϵϵв пригадав, що Руслана Писанка виходила в ефір програми, яку вони з нею вели разом – вже перебуваючи на лікарняному. Робота давалась їй вкрай важко, але Руся знаходила в собі сили виходити до глядачів, дарувати радість, позитивні емоції та оптимізм.
Єгор Гордϵϵв розповів, що Руслана Писанка в кадрі створювала дуже магічну енергетику. Він навів приклад, коли на знімальному майданчику виступають троϵ ведучих, але сцена чомусь не вʼяжеться. І тоді пропонують Руслані Писанці просто різко увійти до кадру. Вона це робить і все дивним чином налагоджуϵться.

Телеведучий Єгор Гордϵϵв розповів подробиці останніх розмов із Русланою Писанкою
Телеведучий Єгор Гордϵϵв розповів подробиці останніх розмов із Русланою Писанкою

Також Єгор Гордϵϵв пригадав програму “Твій день”, в якій працював разом із Русланою Писанкою і Стасею Ровінською. Після початку повномасштабного вторгнення цю передачу закрили, але через рік соведучі в одному із ефірів “Сніданку” зібрались на онлайн-зустріч. Тоді Руслана Писанка вже лікувалась у Німеччині. Гордϵϵв зізнався, що той ефір емоційно порав їх усіх. Для нього самого цей ефір був тяжким ще й тому, що він знав про хворобу Писанки. Руслана ж під час спілкування цього ніяк не виказувала.

Єгор Гордϵϵв зізнався, що кожна телефонна розмова із Русею сприймалась ним, як остання можливість поговорити і насолодитись спілкуванням. Коли Руслана Писанка попросила в нього певної допомоги – тоді він зрозумів, які фундаментальні та болючі зміни сталися із ними усіма. Адже раніше сама Писанка була епіцентром сили та мудрості, і допомагала усім навкруги сама.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?