Ліля Подкопаєва розкрила секрет своєї бездоганної фігури, яка тримається вже 20 років: “Я ношу з собою ваги”

Лілія Подкопаєва вже відзначила 45-річний ювілей. Натомість має вагу ту ж, яка була у спортсменки у 25 років. Щоб не набрати зайвого, олімпійська чемпіонка постійно дбає про свої кілограми.

Вже зо 2 десятиліття Лілія Подкопаєва має стабільну вагу. Навіть двоє пологів та турбота про трьох дітей і чоловіка не змусили колишню гімнастку набрати бодай 1 кілограмчик. Щоб підтримувати себе у гарній формі, жінці доводиться стежити за собою.

Подкопаєва уважно стежить за кількістю з’їденої їжі. Щойно побачить на вагах кількасот зайвих грамів, тут же починає їх зганяти. Тож ваги знаменитість завжди носить із собою і весь час зважується.

Лілія Подкопаєва зберегла вагу, яка була у 25 років

Лілія ні в чому собі не відмовляє, розповідає oboz.ua. Але й зайвого ніколи не дозволяє. Відвідує спортзал 3-4 рази на тиждень обов’язково. А ваги їй потрібні, щоб бачити найменші зміни у фігурі.

Чоловіку смішно на це дивитися, натомість Подкопаєва робить це вже більш як 30 років поспіль. І має гарний результат. Щойно дозволила собі поласувати булочкою, тут же бачить це на вагах і відразу ж зганяє зайві грами.

Лілія Подкопаєва зберегла вагу, яка була у 25 років

Узагалі Лілія любить добряче попоїсти. Від смаженої картопельки з огірочком не відмовляється. Вживає курятину, котлети, борщ із салом та чорним хлібом. Але їсть такі калорійні страви не кожного дня.

Іноді доводиться задовольнятися салатом зі шматочком риби та салатом, приправленим оливковою олією. Якщо напередодні трішки переїла, то може цілий день потім нічого не їсти.

І хоча вага у гімнастки стабільна, організм усе одно змінюється з віком. Щойно знаменитість бачить, що старий одяг давить у плечах чи надто сильно обтягує талію, тут же відбуває на тренування.

Нові статті

Схожі статті

Величезна тераса, басейн та дизайнерський інтерʼєр: Лілія Ребрик показала, як виглядає її розкішний маєток

Незважаючи на власну квартиру в Києві, телеведуча Лілія Ребрик надає перевагу заміському будинку: як виглядає двоповерховий маєток із величезною територією?

Українська Леді Гага “ризикує” стати тещею: донька Камалії Мірабелла вже має залицяльника – хто він (ФОТО)

Співачка Камалія знов поїхала на зустріч із доньками-двійнятами. 10-річні Мірабелла та Арабелла зраділи смаколикам від мами. Згодом зʼясувалось, що в однієї із сестер… зʼявився залицяльник. Хто це?

Прожили разом понад 10 років, а діточок не народили: історія кохання і невдалого материнства Руслани Писанки

Були щасливими у шлюбі, але все пішло не так, як вони собі планували: Ігор Ісаков поділився спогадами про знайомство та подружнє життя з Русланою Писанкою, якої не стало.

“Без Пономарьова не було б такої Марічки”: все почалося з “Голосу країни” – історія доньки Назарія Яремчука

31-річна співачка Марія Яремчук стала відомою не тільки завдяки батькові, Назарію Яремчуку. Велику роль в творчому становленні талановитої дівчини зіграв і… Олександр Пономарьов.