Потап не в шані у колег: Василь Вірастюк, Настя Приходько, Дантес і не тільки – коли епатаж вилазить боком

Останні 2 роки Потап поводиться дуже дивно. Що б репер не робив, усе виходить казна-як. Хейту бідолаха зазнає не лише з боку фанів, але й колеги-знаменитості частенько висловлюють власне фе.

Василь Вірастюк

Стронгмен начебто до світу шубізу не дуже причетний. Він то спортом займався, то в політику подався. Та коли під час інтерв’ю Слава Дьомін поцікавився у велетня, кому б пан Василь хотів “дати по пиці”, той, не замислюючись, назвав ім’я Потапа.

Знаменитості захейтили Потапа

Чим так насолив особисто йому Олексій Потапенко, Вірастюк не став пояснювати. Та й так можна здогадатися, адже репер не вилазить із зашкварів. Останнім його вибрикуванням став гастрольний тур клубами Німеччини з російськомовним контентом.

Настя Приходько

Співачка вирізняється особливою різкістю у висловлюваннях. Тож і про Потапа відгукнулася з неповагою. Настя певна, що Олексій своїми дивакуватими вчинками ганьбить Україну замість того, щоб популяризувати.

Знаменитості захейтили Потапа

Приходько, окрім свіжих воєнних зашкварів, пригадала реперу ще й знімання штанів на московській сцені у далекому 2014 році та подяку московітам від імені всього українського народу. Це відбулося, коли їм із Настею Каменських вручали якусь нагороду.

Дантес

Найбільше обурення у Володимира викликала пісня про волонтерів. Колишній чоловік Дорофєєвої намагався знайти виправдання такому негарному контексту композиції:

“Намагаюся поставити себе на його місце… Може, він так уявляє собі волонтерство?”

Знаменитості захейтили Потапа

Ігор Кондратюк

Як і решті колег, продюсеру не сподобалася історія зі знімання штанів перед росіянами. Згодом він розкритикував і пісню “Волонтер”. Кондратюк відзначив, що Потап дуже довго не був в Україні.

Знаменитості захейтили Потапа

Мовляв, саме тому й неправильно відобразив значення цього слова. Та “Дику качку” пан Ігор оцінив ще набагато гірше. Тож, виходить, Потап опустився не на саме дно?

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?