Без “блендера” не обійтися: екс-холостячка Злата Огнєвіч назвала 5 речей, які роблять її ранок ідеальним

Співачка Злата Огнϵвіч поділилась таϵмницями свого ідеального ранку. З чого починаϵться кожен день зірки та без чого Злата обійтись не може? Читайте про це в наступній публікації від "Один Факт".

Українська співачка Злата Огнϵвіч розповіла, як розпочинаϵться її ранок і назвала 5 правил, яким слідуϵ щодня.

Перше, що робить Злата після того, як прокинеться — масаж обличчя і живлення шкіри за допомогою доглядових засобів. Саме це правило дозволяϵ виконавиці завжди мати сяючий та здоровий вигляд.

Другий ритуал від Злати Огнϵвіч, який вона проводить щоранку — це приготування корисного сніданку. Якою їжею заряджаϵться Злата Огнϵвіч перед робочими буднями? Звісно, це лише здорові продукти харчування. Артистка розповіла, що вранці готуϵ собі вітамінний зелений смузі з яблука, ківі, селери та ківі.

По-третϵ, Злата Огнϵвіч завжди приймаϵ вранці вітаміни.

Четвертий ранковий ритуал співачки — медитація. Завдяки їй вдаϵться вивільнити свідомість від зайвих думок та негативу.

Пʼятий ритуал, який щоранку робить колишня “Холостячка” Злата Огнϵвіч — це планування майбутнього дня. Завдяки цьому ритуалу їй вдаϵться правильно розподілити час на себе і вирішення робочих питань.

Ділиться своїм ідеальним ранком – просить Злата Огнϵвіч у своϵму дописі.

Одна з користувачок в коментарях під дописом артистки зазначила, що для неї ідеальний ранок – це коли маленькі діти посплять на одну годину довше.

Інший користувач зазначив, що він робить усе за ідеальним планом Злати Огнϵвіч, а потім… знову лягаϵ спати.

Шанувальники розповідають Златі Огнϵвіч, як починаϵться для них ідеальний ранок
Шанувальники розповідають Златі Огнϵвіч, як починаϵться для них ідеальний ранок

Ще одна підписниця розповіла, що кожен свій ранок починаϵ із витворів із бісером. З ночі вона обмірковуϵ, яким саме повинен бути її мистецький твір, а на ранок — біжить за натхненням.

А ось наступна користувачка і шанувальниця Злати Огнϵвіч починаϵ свій ранок майже так само, як і артистка. Щоправда, до зеленого смузі вона додаϵ ще трохи танців під улюблену музику. Гарантовано чудесний настрій в неї зʼявляϵться після того, як вона 30 хвилин свого часу вранці присвячуϵ саме танцям.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?