Назавжди западають в душу: Тіна Кароль, Софія Ротару, Тоня Матвієнко та інші жінки, яких неможливо забути

Тіна Кароль, Софія Ротару, Тоня Матвіϵнко — українські зіроньки, які западають в душу назавжди. В чому їх секрет магнетизму і чому їх неможливо забути? Читайте про це в матеріалі від "Один Факт".

Українська естрада багата зірками, яких забути неможливо. Завдяки співочому голосу, особливій манері виконання пісень та стильному образу ці жінки назавжди западають в душу і забути їх просто неможливо. Хто саме потрапив до списку рокових красунь вітчизняного шоу-бізнесу — розповість “Один Факт”.

Тоня Матвіϵнко

Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Тоня Матвієнко
Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Тоня Матвієнко

Тоня Матвіϵнко — поп-співачка, в репертуарі якої переважають пісні проукраїнської тематики. Винятковий, мелодійний голос — головна родзинка ціϵї артистки. Розкішний вокал передався Тоні у спадок від мами — народної артистки Ніни Митрофанівни Матвіϵнко. Саме завдяки йому виступи Тоні Матвіϵнко назавжди западають в душу.

Софія Ротару

Софія Михайлівна Ротару – радянська і українська співачка молдовського походження. Її творчий репертуар характеризуϵться жанровим різноманіттям. Свій творчий шлях на сцені Софія Ротару починала із виконання саме мелодійних українських пісень, а також — пісень на молдавській мові. Завдяки мелодійному голосу Софія Михайлівна запала в душу багатьом українцям та громадянам в інших країнах пострадянського простору.

Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Софія Ротару
Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Софія Ротару

Цікаво, що в своїх більш пізніх музичних творах Софія Ротару пробувала співати речитативом, а також використовувала в аранжуванні пісень техніку “ритм-компʼютер”.

Тіна Кароль

Тіна Кароль (Тетяна Ліберман) – українська артистка, яка маϵ власну, унікальну манеру співу. Не дарма саме вона тренуϵ вокалістів на телевізійному шоу “Фабрика зірок”.
Великою сценою та музикою Тіна Кароль почала цікавитись майже з дитинства. Після закінчення 9-ти класів середньої школи Тіна Кароль відправилась підкоряти Київ. Там вона вступила до музичного училища, де викладачі відразу помітили творчий талант майбутньої української зірки.

Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Тіна Кароль
Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Тіна Кароль

Викладачка співу з музичного училища, яка навчала Тетяну — колись зазначила, що артистка маϵ не тільки потужний діапазон голосу в три октави, але й сильний характер. Завдяки таким властивостям Тіна западаϵ в душу раз і назавжди. Окрім музики Тіна Кароль постійно цікавиться модою, а ще — займаϵться йогою. Багатогранність особистості артистки цікавить і приваблюϵ багатотисячну аудиторію шанувальників.

Джамала

Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Джамала
Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Джамала

Пісенна творчість співачки Джамали заворожуϵ слухачів із перших акордів. Той, хто хоча б раз почув пісні у виконанні Джамали — ніколи їх вже не забуде.
Сусанна Джамаладінова виконуϵ пісні у різних жанрах. Частіше за все в її репертуарі можна почути джазові композиції. Завдяки їм Джамала стала популярною і запамʼяталась багатьом українцям.

Оля Полякова

Оля Полякова – ще одна тренерка з телевізійного шоу “Голос Країни”, яка запамʼяталась українцям своϵю унікальною манерою співу.

Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Оля Полякова
Жінки українського шоу-бізнесу, яких неможливо забути: Оля Полякова

Оля Полякова виконуϵ пісні у жанрі “поп” і маϵ музичний діапазон в три октави. Але не тільки завдяки потужному голосу Полякова запамʼяталась багатьом слухачам. Шанувальникам пришлись до вподоби стильні та подекуди — відверті образи Полякової, які вона обираϵ для своїх виступів. Білявка постаϵ перед чисельною аудіторіϵю в кокошниках, лялькових сукнях, міні-спідницях і навіть, пухнастих капцях на босу ногу.

Нові статті

Схожі статті

“Ми спали в одному ліжку”: Володимир Ярославський розсекретив, чи дійсно крутив роман з Ольгою Мартиновською

Лише колега та дружба, чи все ж таки між ними дещо більше? Суддя "МастерШеф "Володимир Ярославський зізнався, чи мав романтичні почуття до Олі Мартиновської?

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?