Скільки дружин та дітей було і є у Михайла Поплавського: не обігнав головного “ловеласа” Віктора Павліка

Михайло Поплавський тримається осторонь особистого життя, але є деталі, які дивують його фанатів: скільки ж насправді дружин, коханок та дітей мав співак?

Михайло Поплавський, відомий як ректор Київського національного університету культури та мистецтва та народний артист України, завжди був обережним стосовно свого приватного життя. Відомо, що він був двічі одружений.

У своєму першому шлюбі Михайло Поплавський не мав дітей, проте з другою дружиною, Людмилою, у нього народився син Олександр у 1982 році. Життя ректора було сповнене різноманітними викликами професійного характеру, але він завжди ставився до свого сімейного обов’язку серйозно.

Перша дружина Михайла Поплавського
Перша дружина Михайла Поплавського

У 2009 році Михайло Поплавський і Людмила офіційно розлучилися, що призвело до змін у їхньому особистому житті. Після цього періоду деталі його родинного стану залишалися майже невідомими загалу, оскільки ректор утримувався від розповідей та коментарів стосовно своїх особистих стосунків.

Дружина дружина Михайла Поплавського
Дружина дружина Михайла Поплавського

Хоча час від часу в соціальних мережах та ЗМІ з’являлися чутки про можливі романи Михайла Поплавського, сам він ніколи не підтверджував або спростовував ці висловлення. Незважаючи на стосунки зі своєю колишньою дружиною та можливі нові романи, Михайло Поплавський завжди дотримувався принципів особистого й сімейного життя зі всією серйозністю, що стала його відзначною рисою як професіонала та громадянина.

Коли була прем’єра його нового кліпу на пісню “Сину мій”, з’явився його 40-річний син Олександр, його дружина та онук. Це був особливий момент, коли три покоління Поплавських зібралися разом і взяли участь в у спільному фото.

42-річний син Михайла Поплавського, його дружина та онук
42-річний син Михайла Поплавського, його дружина та онук

На фотографії видно було гідний стиль кожного члена сім’ї. Найяскравішим з них виявився сам Михайло Михайлович, дідусь, який, як завжди, був у центрі уваги. У своєму вишуканому костюмі з принтом, водолазках та стильних окулярах він виглядав просто неперевершено.

Його син, Олександр, із своєю дружиною та онуком, виглядали більш скромно, але все ж елегантно. Олександр обрав звичайні чорні штани та білу сорочку, його дружина в свою чергу вразила милістю в світлій сукні, а онук, Єгор, відтворив образ свого дідуся у своїй дитячій версії костюма, додавши до нього свої особисті нотки стилю в футболці та окулярах.

З цієї фотографії можна зробити лише один висновок – родина для Михайла Поплавського є найважливішою цінністю, яка завжди перебуває на першому місці. І, хоч загальне число дітей та дружин у нього може залишатися таємницею для загалу, цей момент показує, що їхня кількість не визначає важливість та значущість родинних стосунків.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?