Максим Галкін показав садівника, який зіпсував орхідеї, подаровані Аллі Пугачовій на 75-річний ювілей

Гуморист Максим Галкін вийшов в ефір з Ізраїлю і показав, що зробив їх новий садівник із орхідеями, які подарували Аллі Пугачовій на 75-й ювілей. Більше деталей читайте в матеріалі від "Один Факт".

Шоумен, гуморист і іноагент Максим Галкін розповів, що сталось з одним із подарунків, який отримала його законна дружина Алла Борисівна Пугачова з нагоди свого 75-річчя. “Один Факт” нагадаϵ, що ювілей Примадонни та жінки, яка співаϵ, відбувся 15 квітня.

День народження — свято, яке ніколи не обходиться без подарунків. Цього разу Алла Борисівна отримала їх чимало. Серед презентів від шанувальників, колег, дітей та просто добрих знайомих був і горщик із розкішними живими орхідеями.

Власне, коротеньку історію про ці орхідеї і розповів чоловік Примадонни, Максим Олександрович Галкін. Шоумен повідомив, що в їх родині, яка зараз перебуваϵ в Ізраїлі — зʼявився новий садівник. Він на ранок після ювілею співачки вирішив довести до ладу подаровані орхідеї в горщику і… ретельно їх перекопав.

Садівник був настільки старанним, що половина землі з горщику опинилась на підлозі, вкритій світлими кахлями.

У нас в семье новый садовник. Порода — шипперке – повідомив Максим Галкін.

Виявляϵться, що під садівником гуморист мав на увазі чорного песика, який вирішив похазяйнувати і ледве не викопав орхідеї з горщика.

Максим Галкін на камеру жартівливо сварить пухнастого бешкетника і питаϵ, навіщо ж він перекопав ту землю і що намагався віднайти в горщику. Галкін зробив припущення, що, імовірно – новенький садівник шукав там скарб.

Також гуморист спитав собаку, чи не соромно йому таке робити із розкішним подарунком Алли Борисівни? Песик у відповідь лише винувато кліпав очима, забившись в куток за стільцем.

Нещодавно Максим Галкін вже ділився історіϵю свого нового життя в Ізраїлі. Шоумен розповів, що поряд з їх оселею вже дозріли цитруси і порівняв тамтешній врожай із своїм рідним, російським. За словами Максима Галкіна, в селищі Грязь, де вони мешкали з Аллою Пугачовою та дітьми до переїзду в Ізраїль – в них росли огірки з помідорами.

Але зараз дістатись додому в них немаϵ можливості, бо на Батьківщині Максима Галкіна оголосили іноагентом. Гуморист припустив, що зараз за його врожай в росії подбають доброзичливі місцеві мешканці.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?