Руслан і Людмила у піжамах вийшли до українців: Барбір і Сенічкін заявились на роботу в незвичних образах

Українські телеведучі Руслан Сенічкін і Людмила Барбір здивували глядачів незвичними образами. В черговий ефір "Сніданку з 1+1" вони вийшли… в піжамах. Чому саме це сталось – розповість "Один Факт".

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вже понад 10 років поспіль ведуть програму “Сніданок з 1+1”. Вони виходять в ефір щоранку і завжди дивують українців неперевершеними сюжетами, стильними образами і цікавими темами.

Для українського телебачення настільки довге перебування в ефірі — це рекорд! Вперше Барбір і Сенічкін зʼявились у ранковому ефірі на “Плюсах” 19 серпня 2013 року. З тої пори багато води втекло і багато кумедних випадків сталось. Пригадати хоча б той самий ефір, коли Людмила міцним слівцем окропила свій костюм, підібраний художниками до ефіру. Звісно, зробила ведуча це не навмисно. Просто Людмила Барбір не знала, що ефір вже йде – тому і висловилась нецензурно.

Втім, той випадок вже став забуватись і тому Людмила Барбір разом із своїм соведучим Русланом Сенічкіним вирішила епатувати свою чисельну аудиторію телеглядачів новими, оригінальними образами. Вони вбралися у піжами і в такому вигляді вийшли в ефір.
Що саме спонукало соведучих це зробити? Можливо Руслан та Людмила просто прослухали сигнал будильнику і запізнились на роботу?

Насправді, їхні піжамні образи були обумовлені святкуванням Міжнародного дня улюбленої піжами. Саме тому Людмила Барбір вдягнула яскраво-червону піжаму, а Руслан Сенічкін вийшов до ефіру в темно-синій піжамі.

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін здивували новими образами до сніданку
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін здивували новими образами до сніданку

Користувачі соцмережі Instagram не змогли пройти повз нових образів телеведучих і пригадали той випадок, коли Людмилі Барбір не сподобався її костюм і вона його облаяла.

А Людочка виглядаϵ нормально! — написав один із глядачів.

У Руслана більше сподобалася піжама — написав інший користувач

Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вийшли в ефір у незвичних образах
Людмила Барбір і Руслан Сенічкін вийшли в ефір у незвичних образах

Хороші обидві піжами — зазначив наступний коментатор.

 

Отже, піжамний ефір “Сніданку” із Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір вийшов теплим і по-домашньому затишним.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?