Тоня Паперна і Київ вже несумісні, але Ольга Сумська хвалиться надбанням старшої дочки посеред столиці

Ольга Сумська показала в Instagram квітучу сакуру на київській алеї, яку посадила її старша донька, Антоніна Паперна. Більше спогадів про минуле від артистки читайте в матеріалі "Одного Факту".

Акторка Ольга Сумська на своїй сторінці в Instagram пригадала часи, коли разом із старшою донькою, Антоніною Паперною, висаджувала на Пейзажній алеї в Київі сакури. Це було ще до того, як Тоня переїхала на постійне місце проживання до росії.

Квітнуть красуні… Обожнюю – показала Ольга Сумська весняні сакури в рожевих квіточках.

Вдаючись до спогадів, Сумська розповіла історію появи цих ніжних дерев на столичній Пейзажній алеї. За словами артистки – деревця зʼявилися тут завдяки ініціативі засновника “Добропарку” Ігоря Добруцького окрім сакур тоді Пейзажку прикрашали ще і ялинками.

За багато років ці деревця виросли чудовими, гарними і яскравими.

На нашому деревці прижилася гілочка вишні, хтось прищепив — натхненно розповіла Ольга Сумська.

Акторка запросила киян та гостей міста на прогулянку Пейзажною Алеєю, яка зараз вбралась рожевим пишноквіттям сакур. Ольга Сумська зробила декілька світлин поряд із квітнучими сакурами, щоб продемонструвати усю величну красу цього деревця шанувальникам. А ще – показала сакуру, яку саджала її донька від першого шлюбу з Євгеном Паперним, Антоніна.

Зараз старша донька Ольги Сумської Антоніна Паперна — мешкаϵ і працюϵ в росії. Декілька місяців тому зʼявлялася інформація про те, що Антоніна прийняла участь у зйомках російського фільму “Холодное блюдо”. Там донька української артистки зіграла головну роль.
Антоніна Паперна переїхала до росії через шлюб із тамтешнім актором Володимиром Ягличем та наявність із ним спільних дітей, сина Данила та доньки Єви. Зараз їх родина мешкаϵ в російській столиці — москві.

Ольга Сумська із старшою донькою, Антоніною Паперною
Ольга Сумська із старшою донькою, Антоніною Паперною

Ольга Сумська називаϵ те, що донька опинилася по ту сторону барикад — особистим болем. Водночас артистка заявляла, що виправдовуватись за позицію старшої спадкоϵмиці не буде.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.