Зірки оспівують не бібліотеку чи філармонію, а бари: Романова, Асті, Трінчер зібрали мільйони переглядів

Знамениті співачки, напевно, найчастіше з розважальних закладів відвідують заклади, де наливають, аніж театри. До такого висновку можна дійти, проаналізувавши репертуар, в яких є пісні про бари.

Міша Романова

Свою пісню “Бармен” співачка вважає біографічною. У тексті йдеться про дівчину, яка хоч зазвичай і не п’є, але сьогодні завітала до бару за гаряченьким. А спричинило такий дивний вчинок завершення стосунків із коханим чоловіком.

Зірки співають про відвідини бару

Російськомовна версія пісні за 3 роки набрала майже півтора мільйона переглядів на Ютуб. Певно, багатьом дівчатам близька тема втечі від токсичних стосунків в одному піджаку. А от україномовна версія за 3 місяці назбирала всього 5,5 тисяч. Тож ще є куди рухатися.

Анна Асті

Полюбляє вештатися по барах й інша блондинка. Виступ Анни на “Авторадіо” з композицією “По барах” набрав за 2 роки 2,5 млн переглядів. Мова знову йде про намагання забутися за келихом червоного.

Зірки співають про відвідини бару

Та на цей раз страждає не сама Асті, а її бойфренд, з яким у неї розладилися стосунки. Слова пісні говорять, що хлопець вештається по їхніх спільних місцях, пригадує прогулянки на мокрому асфальті. От тільки знайти колишню кохану йому ніяк не вдається.

Анна Трінчер

Вирішила не відставати від старших колег іще одна співачка. Анна заспівала не про один конкретний заклад для відпочинку. Її композиція взагалі називається “Бар за баром”. Ото в дівчини таке насичене життя.

Зірки співають про відвідини бару

Трек повільний і в ньому знов йде мова про розставання. Напевно, Аня найчутливіша з колежанок, оскільки щоб забутися, відвідує у поганому гуморі не один бар, а відразу кілька. Свій трек дівчина назвала заміною відвідин психолога. Мовляв, послухаєш, і на душі стане набагато легше.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.