Злата Огнϵвіч вийшла на сцену в комбінезоні в обліпку і без слів розповіла, що при надії: чекаϵ первістка

Злата Огнϵвіч без слів розповіла про свою вагітність. Співачка зʼявилась на концерті в обтислому чорному комбінезоні, крізь який помітно животик. Що відомо про її стан – розповість "Один Факт".

Злата Огнϵвіч вагітна вперше. Щоправда, свій цікавий стан вона самостійно не прокоментувала й досі. Чутки про вагітність співачки зʼявились після одного із концертів. Злата вийшла на сцену в обтислому чорному комбінезоні, який ідеально підкреслив її великий животик.

Злата Огнϵвіч тримаϵ своϵ особисте життя під сімома замками. Після розлучення із переможцем шоу “Холостячка” Андріϵм Задворним артистка наголошувала, що відкрита для нових відносин. Однак подробиць особистого життя все одного не розголошувала.
Нещодавно стало відомо, що знаменитість вагітна первістком. Злата Огнϵвіч вийшла до своїх шанувальників із великим животиком, щоб заспівати власні хіти.

Вагітна Злата Огнϵвіч
Вагітна Злата Огнϵвіч

Незважаючи на те, що Злата приховуϵ подробиці особистого життя — відомо, що співачка декілька разів була в стосунках, але всі вони були невдалими.

Декілька років тому Огнϵвіч приймала участь в українському проекті “Холостячка”. У фіналі вона обрала для себе Андрія Задворного та стала будувати із ним нові відносини. Однак проіснували вони зовсім недовго. Розірвати відносини вирішив Задворний, бо в нього пройшли почуття до Злати. Співачка дуже тяжко переживала розрив із екс-холостяком.

До речі, про особисте життя Злати Огнϵвіч неодноразово пліткував блогер Богдан Беспалов. Одного разу він заявив, що співачці більше подобаються дівчата. Іншим разом Беспалов зазначив, що в Злати ϵ багатий покровитель. Світлину з великим животиком артистки у соцмережах також оприлюднив Беспалов.

Попри усі плітки зараз, схоже, співачка щаслива і знаходиться в очікуванні першої зустрічі із своїм немовлям. Хто батько дитини і з ким зараз Злата перебуваϵ у відносинах, “Одному факту” невідомо.

Нові статті

Схожі статті

“Моя дівчинка вагітна”: Ектор Хіменес-Браво з “МастерШефу” приголомшив новиною про поповнення в родині

52-річний шеф-кухар Ектор Хіменес-Браво повідомив приголомшливу новину. Виявляється, що його дівчинка вагітна і недовзі він стане… дідусем. Що тут і до чого в цій історії – розібрався "Один Факт".

Пішли від других половинок заради одне одного: Арсен Мірзоян розповів, як підкорив серце Тоні Матвієнко

Арсен Мірзоян настільки покохав Тоню Матвієнко, що пішов від своєї дружини та одружився зі співачкою: як починався роман артистів, який призвів до одруження.

Тіна Кароль назвала співака з найкращим голосом у всій Україні: він її зачарував, і вона цього не приховує

Тіна Кароль назвала імʼя популярного українського співака, який вразив її дівоче серце своїм неймовірним тембром голосу. Заради цього голосу артистка навіть наважилась заспівати із ним дуетом.

“Я не заробляв”: Тімур Мірошниченко зізнався, що раніше він жив за рахунок дружини, з якою у нього 4 дітей

Тімур Мірошниченко є успішним чоловіком, але щоб до цього прийти він мав певні складнощі: чому шоумен жив за рахунок своєї дружини Інни, з якою понад 6 років разом.