Полякова витіснила Винника з Німеччини: їй розгорнули 18-метровий прапор, а він і постригтися там не може

Оля Полякова поїхала на гастролі до Німеччини і поцупила там бувалу славу Олега Винника. Що саме сталось на концерті артистки з натхненною назвою "Все буде добре" – розповість далі "Один Факт".

Оля Полякова розпочала свій весняний тур містами України та Європи із концертною програмою “Все буде добре”. Кожен виступ артистки шанувальники і фанати зустрічають бурхливими оваціями, але цього разу прихильники довели “Королеву ночі” до сліз. Що саме сталось на концерті співачки у німецькому Франкфурті – далі розповість “Один Факт”.

Оля Полякова 15 квітня вийшла на сцену Франкфурта, щоб подарувати своїм шанувальникам багато приϵмних емоцій своїй аудиторії. Але і прихильники творчості артистки приϵмно здивували її. Під час виступу Полякової глядачі прямо в залі розгорнули 18-метровий прапор України. Творча команда артистки повідомила, що цей вчинок фанатів розчулив Олю Полякову до сліз.

На концерті Олі Полякоовї у Франкфурті фанати розгорнули 18-метровий прапор України. Фото: прес-служба Олі Полякової
На концерті Олі Полякоовї у Франкфурті фанати розгорнули 18-метровий прапор України. Фото: прес-служба Олі Полякової

Схоже, що такими темпами співачка скоро витіснить з Німеччини самого Олега Винника, який осів саме в цій країні після того, як на початку повномасштабного вторгнення покинув Україну. До речі, Оля Полякова раніше зізнавалась, що Виннику більше руки не подасть. Чорна кішка між цими двома артистами пробігла якраз після 24 лютого 2022 року.

Оля Полякова заспівала для прихильників у Франкфурті. Фото: прес-служба Олі Полякової
Оля Полякова заспівала для прихильників у Франкфурті. Фото: прес-служба Олі Полякової

Олег Винник виїхав у Німеччину, не завершивши спільний музичний проект із Поляковою. Артистці довелось перекроювати трек “Длинноногое счастье”, створенний разом із Винником, на сольний проект із зовсім іншою назвою – “Волшебные глаза”. Співачка зізналась, що вже понад два роки розбираϵться із компаніϵю-інвестором, яка виділила гроші на створення цього кліпу.

Фанати у Франкфурті зустріли Олю Полякову з 18-метровим прапором України. Фото: прес-служба Олі Полякової
Фанати у Франкфурті зустріли Олю Полякову з 18-метровим прапором України.

Концертний тур містами Європи і в тому числі – Німеччиною, став для Олі Полякової свого роду матчем-реваншем з Винником. Артистка вирішила забрати левову частку любові фанатів і творчої слави в Олега Винника. В творчості співачки попри усі складнощі почалась епоха розквіту, чого не скажеш про того ж Олега Винника.

Прапор України на концерті Олі Полякової в Німеччині. Фото: прес-служба Олі Полякової
Прапор України на концерті Олі Полякової в Німеччині

Про нього після подій 2022 року вже в Україні забули. Та й в Німеччині у кумира усіх вовчиць не все гладенько. В своϵму ϵдиному інтервʼю, яке артист дав журналістці Вікторії Курочці в 2023 році — Винник заявив, що в Німеччині йому дуже не вистачаϵ головного національного символу України – сала. Але в Берліні, де зараз мешкаϵ Винник — проблеми не лише із салом. Співак зізнавався, що за довгий час перебування там він так і не зміг потрапити до перукаря. Тому Олегу Виннику довелось відростити довге волосся і кардинально поміняти свій образ.

18-метровий український прапор замайорів на концерті Олі Полякової у Франкфурті. Фото: прес-служба Олі Полякової
18-метровий український прапор замайорів на концерті Олі Полякової у Франкфурті. Фото: прес-служба Олі Полякової

Від булого красеня та улюбленця вовчиць зараз не залишилось і сліду. А ось Оля Полякова, навпаки – розквітла, як весняна сакура і підкорюϵ німецьку сцену піснями на українській мові.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.