Василь Вірастюк назвав співака, якому б хотів “наваляти” по перше число: просто так, без причини

Український силач Василь Вірастюк розповів, кому з українських музикантів він мріϵ наваляти по перше число. Хто потрапив у немилість до заслуженого майстра спорту — розповість далі "Один Факт".

Василь Вірастюк – заслужений майстер спорту України та відомий силач, який в 2004 році отримав звання найсильнішої людини світу. Весною 2003 року він понад 10 метрів тягнув на собі 5 трамвайних вагонів, встановивши світовий рекорд з нагоди дня Львова.

А сьогодні Вірастюк хоче вийти на новий рівень і… дати по пиці одному відомому українському музиканту. В немилість до силача потрапив… репер Потап.

Василь Вірастюк розповів, кому з українських музикантів хотів би наваляти по перше число
Василь Вірастюк розповів, кому з українських музикантів хотів би наваляти по перше число

Стронгмен і народний депутат від партії “Слуга народа” Василь Вірастюк розповів про цю свою мрію в розмові із Youtube блогером Славою Дьоміним. Власне, саме Дьомін оприлюднив зізнання Вірастюка.

Кому із відомих українських людей ти хотів би дати по пиці? — прямо спитав Дьомін Вірастюка.

Той дав коротку, але зрозумілу відповідь:

Потапу

Василь Вірастюк не став вдаватись до подробиць і називати причини, чому саме репер Потап потрапив в таку немилість. Однак можна зробити припущення, що всьому виною — дивна поведінка музиканта, яку він демонструϵ від початку повномасштабного вторгнення 24 лютого 2022 року.

Що б не зробив Потап – все в нього виходить не в тему. Через це співак неодноразово ставав жертвою хейтерів, серед яких були не тільки його фанати, але й зіркові колеги. Спочатку Олексій з України виїхав до Латинської Америки, потім — потрапив у скандал із розлученням зі своϵю нинішньою дружиною Настею Каменських. Нещодавно репер взагалі проїхався із концертним туром по Німеччині, заспівавши пісні… на російській мові.

Український силач Василь Вірастюк назвав імʼя українського музиканта, якому хотів наваляти поза рингом
Український силач Василь Вірастюк назвав імʼя українського музиканта, якому хотів наваляти поза рингом

Зашквари Потапа не залишаються поза увагою його колег і просто знайомих. Ось і Василь Вірастюк, який мало обізнаний у світі шоу-бізнесу, вирішив висловитись міцним слівцем у бік опального репера.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?