Їхні почуття не ржавіють: Сумська і Борисюк, Лижичко і Ксенофонтов та ще 3 зразкових пари шоу-бізнесу

В українському шоу-бізнесі ϵ пари, які в шлюбі багато років і зберегли почуття кохання. "Один Факт" розповість, у чому секрет міцних стосунків Ольги Сумської з Віталіϵм Борисюком та інших пар.

Український шоу-бізнес може похвалитися багатьма зірковими парами, які бережуть вірність один одному протягом декількох десятиліть поспіль. “Один факт” розповість у наступному матеріалі про найміцніші пари шоу-бізнесу, які знаходяться в шлюбі вже багато років і змогли зберегти почуття закоханості.

Ольга Сумська і Віталій Борисюк

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Ольга Сумська та Віталій Борисюк
Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Ольга Сумська та Віталій Борисюк

Ольга Сумська і Віталій Борисюк розпочали свої романтичні стосунки 14 лютого 1991 року. Артистка і її майбутній чоловік працювали в одному театрі. В день всіх Закоханих 14 лютого Ольга Сумська побачила на столику в своїй гримерці шоколадне серце та записку від Борисюка:

Приходь завтра до мене. Я тебе зʼїм, як ти — цей шоколад

Закохані одружились через 5 років після цього зізнання. В шлюбі в них 2 березня 2002 року народилась спільна донька Ганна.

Оля і Вадим Полякови

Знайомство Олі Полякової із майбутнім чоловіком Вадимом відбулось на його дні народження. Молода та струнка красуня співала пісні для іменинника, а Вадим, побачивши її — закохався до нестями.

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Оля і Вадим Полякови
Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Оля і Вадим Полякови

Вадим Поляков старший за свою дружину на 15 років. На момент знайомства чоловік був одружений. Але невдовзі — розлучився із першою обраницею та побрався шлюбом із Олею. В 2005 році в подружжя народилась перша донька Марія. В 2011 році Оля Полякова народила чоловікові другу доньку. Дівчинку назвали Алісою.

В цьому році Вадим і Оля Полякови відзначать 20 років подружнього життя або Порцелянове весілля.

Марія Єфросиніна і Тимур Хромаϵв

Українська журналістка і телеведуча Маша Єфросиніна познайомилась зі своїм чоловіком Тимуром Хромаϵвим… біля кіоску в Криму.

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Марія Єфросиніна і Тимур Хромаϵв
Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Марія Єфросиніна і Тимур Хромаϵв

Спочатку хлопець, що купував воду — зовсім не сподобався Марії, бо він її не впізнав. Але їх спілкування продовжилось і в 2003 році закохані побрались законним шлюбом.

Подружжя Єфросиніної та Хромаϵва знаходиться в офіційних стосунках понад 20 років. В шлюбі в них народилось двоϵ дітей: донька Нана та молодший син Олександр.

Руслана Лижичко і Олександр Ксенофонтов

Руслана Лижичко потоваришувала зі своїм майбутнім чоловіком Олександром Ксенофонтовим на тлі роботи. Співачка звернулась до Олександра за професійною порадою, бо він працював музичним продюсером.

Найміцніші зіркові пари українського шоу-бізнесу: Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов
Найміцніші зіркові пари українського шоу-бізнесу: Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов

Згодом вони закохались один в одного і почали зустрічатись. В грудні 1995 року Руслана Лижичко та Олександр Ксенофонтов побрались законним шлюбом. В цьому році подружжя відзначить Оксамитове весілля (29 років подружнього життя). Дітей в пари немаϵ.

Павло і Марина Зіброви

Павло та Марина Зіброви – ще одні рекордсмени українського шоу-бізнесу. Цьогоріч співак із дружиною відзначить 30 років подружнього життя (Перлове весілля).

Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Павло та Марина Зіброви
Найміцніші пари українського шоу-бізнесу: Павло та Марина Зіброви

Вони познайомились в 992 році на одному із творчих вечорів і Павло відразу зрозумів, що Марина буде його дружиною. Закохані зіграли весілля через 2 роки романтичних стосунків. І пронесли своϵ кохання крізь роки.

В шлюбі у Зібрових народилась донька Діана і син Олександр.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?