Бурхливе життя Анастасії Приходько: ДТП через погані дороги і вибуховий прожектор на концерті

Співачка Анастасія Приходько розповіла про чергову неприϵмність в творчому житті. Що сталось із нею через декілька днів після дорожньої пригоди — читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Співачку Анастасію Приходько, схоже переслідують неприϵмності. Декілька днів тому вона розповідала, що… потрапила у дорожню пригоду — коли їхала на концерт до слухачів в селищі Чорнобай Черкаської області.

До місця призначення артистка дісталась не відразу, бо довелось чекати евакуатор. Сама Настя Приходько в тому ДТП не постраждала, але дуже перелякалась.

Співачка Анастасія Приходько розповіла, що на її концерті зламався прожектор
Співачка Анастасія Приходько розповіла, що на її концерті зламався прожектор

Причину аварії співачка не назвала, але показала дорогу, по якій прямувала на свій концерт. Асфальт був увесь всіяний ямами та вибоїнами. Отже, якщо вірити натяку Приходько — в ДТП вона потрапила через поганий стан доріг в Черкаській області.

Декілька днів потому артистка поскаржилася, що на її концерті в місті Чигирин… спалахнув прожектор.

В своϵму Stories Instagram Анастасія виклала допис, в якому розповіла про неприϵмну несподіванку.

В мене під час концерту вибухнув прожектор. – повідомила співачка. — Що не день, то якісь пригоди. Треба в церкву.

Втім, незважаючи на неприϵмну подію та постійні повітряні тривоги, що занадто часто лунають в Черкаській області, Анастасія Приходько знайшла в собі сили подякувати прихильникам, які прийшли на її концерт і підтримали артистку.

Анастасія Приходько потрапила у дорожню пригоду по дорозі на концерт
Анастасія Приходько потрапила у дорожню пригоду по дорозі на концерт

Приходько також розповіла, що в Черкаській області, де вона зараз перебуваϵ із концертною програмою “Холодно” — їй не одноразово було дуже лячно. І все — через постійні повітряні тривоги і загрозу ракетної атаки. За словами Анастасії – їй завжди дуже страшно під час загроз із неба знаходитись в незнайомому місці. Ще вона зазначила, що вдома почуваϵться більш комфортно і не так хвилюϵться.

Цілком можливо, що напружений емоційний стан Анастасії Приходько даϵться взнаки і створюϵ навкруги руйнівну енергію, через яку і аварії трапляються, і прожектор ламаϵться.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?