Екс-холостяк, якого не втримала Ксенія Мішина: де зараз переможець ” Холостячки” Олександр Еллерт?

Олександр Еллерт, відомий як стендап-комік та сценаріст "Кварталу 95" після 2022 року зник з медійного простору. Де він зараз знаходиться і чим займаϵться – читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Олександр Еллерт – український стендап-комік та колишній сценаріст студії “Квартал-95”. Однак найбільшу популярність в українському суспільстві він здобув після перемоги в першому сезоні телевізійного шоу “Холостячка”, коли його обрала красуня та акторка Ксенія Мішина.

Зараз в обох зірок — зовсім різні життя. Ксенія Мішина будуϵ акторську карʼϵру в Україні, виховуϵ сина Платона і… завела собаку. А де ж знаходиться її колишній обранець Олександр Еллерт? Про це “Один Факт” розповість нижче.

екс-холостяк Олександр Еллерт і акторка Ксенія Мішина
екс-холостяк Олександр Еллерт і акторка Ксенія Мішина

Олександр Еллерт виїхав з України ще в 2022 році, на самому початку повномасштабного вторгнення. В той час відразу розповсюдились чутки, нібито Еллерт перетнув український кордон незаконно. Однак гуморист спростував ці чутки і наголосив, що повертався до України двічі: в липні та вересні 2022 року. Окрім цього він розповів, що виїхав за кордон цілком офіційно – через певні вади здоровʼя.

Про офіційний виїзд Еллерта з України розповідав у розмові зі Славою Дьоміним ще один учасник шоу “Холостячка” — Олександр Рибак. Він сказав, що в гумориста ϵ певні проблеми із диханням, тому він непригодний до служби в ЗСУ і покинув країну на цілком законних підставах, з дозволу держави.

В нього, здаϵться, астма — повідомив Олександр Рибак.

Також він наголосив, що Олександр Еллерт нічого не робив зі своϵю проблемою та продовжував палити. Іноді, коли Рибак підіймався із ним сходинками на 3 або 4 поверх — він чув в Еллерта ускладнене дихання. Усі документи про цю ваду в нього були на руках.
Якщо довіряти Інстаграму Олександр Еллерта – то в Америці він продовжуϵ будувати карʼϵру стендап-коміка. В квітні цього року в нього проходить гастрольний тур великими містами. В одному зі своїх дописів комік зазначив, що буде збирати кошти на солодощі для українських дітей.

Олександр Еллерт розповів, де зараз знаходиться
Олександр Еллерт розповів, де зараз знаходиться

Якщо подивитись Stories Олександр Еллерта — то він продовжуϵ давати концерти на російській мові і на українську — не перейшов. Іноді в нього на сторінці зʼявляються дописи російською мовою. В минулому році він пояснив це тим, що в Америці його комунікація відбуваϵться на російскій та англійській мові. Тому у соціальних мережах він хоче бути відвертим.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?