Романтичний жест Макса Барських – рука і серце: співак освідчився Надії Дорофєєвій прямо під час концерту

20 квітня 2024 року, під час концерту Макса Барських у Києві, сталося те, чого ніхто не очікував. Виконавши пісню, він підійшов до Надії Дорофєєвої та зізнався що хоче, щоб вона була його дружиною.

Українська музична сцена завжди була динамічною та багатою на таланти, але в останні роки два імені сяйнули особливо яскраво: Макс Барських та Надія Дорофєєва.

Макс Барських, український співак, композитор, автор пісень та продюсер, здобув славу завдяки своїм хітовим пісням, таким як “Тумани”, “Хочу с тобою”, “П’яна вишня”. Його емоційні та запальні виступи, а також харизматичний образ роблять його одним з найпопулярніших артистів України.

Надія Дорофєєва, українська співачка, авторка пісень, телеведуча та актриса, стала відомою як учасниця популярного гурту “Время и Стекло”. Її сольна кар’єра також виявилася дуже успішною, з такими хітами, як “Gorim”, “Glum”, “Kill Me”.

Обидва артисти талановиті, успішні та неймовірно популярні, але їхні шляхи не сильно перетиналися до недавнього часу.

Що ж сталося між ними на концерті?

20 квітня 2024 року, під час концерту Макса Барських у Києві, сталося те, чого ніхто не очікував. Співак, виконавши свою нову пісню “Сердце”, зупинився на сцені, підійшов до Надії Дорофєєвої, яка була з ним на одній сцені та зізнався що хоче, щоб вона була його дружиною.

Макс Барських запропонував Надії Дорофєєвій свою руку та серце
Макс Барських запропонував Надії Дорофєєвій свою руку та серце

Публіка знемогла від емоцій. Деякий час панувала тиша, а потім зал вибухнув оплесками та вигуками. Надія була дуже вражена вчинком Макса.

“Надя, ти будеш моєю дружиною?”, – запитав він.

“Ти, що! В мене ж є чоловік!”, – відповіла вона, засміявшись.

Хоча освідчення скоріше всього було розіграшем, воно, безсумнівно, стало одним з найяскравіших моментів концерту.

Шанувальники пари щиро пораділи за своїх кумирів і ще довго обговорювали цю подію.

Чи станеться колись справжнє освідчення? – час покаже.

Але одне можна сказати точно: Максу Барських і Надії Дорофєєвій вдалося подарувати своїм фанатам незабутні емоції та створити справжню сенсацію.

Нові статті

Схожі статті

Ягоди цілі і не розварюються. Готую полуничне варення на зиму за цим рецептом 20 років — і завжди смачно

Рецепт приготування полуничного варення — перевірений часом. Зимній десерт смажать на пательні. Він виходить смачним, насиченим та з цілими, не розвареними ягодами. Читайте рецепт варення нижче.

Запечене сало — ідеальна страва до будь-якого застілля: як приготувати найсмачніший національний продукт

Запечене сало із запашними спеціями — царська страва до будь-якого застілля. "Один Факт" пропонуϵ до уваги читачів рецепт приготування найсмачнішого сала в духовці.

“Буде шестеро”: Лілія Ребрик натякнула на появу нових діточок і анонсувала гендер-паті на власній ділянці

Лілія Ребрик приголомшила шанувальників заявою про… чергове гендер-паті. Телеведуча розповіла, що через два місяці після народження доньки Аделіни в їх родині знов очікують на поповнення.

Мобільний зв’язок та Інтернет в Україні можуть зникнути: оператори розповіли, яких сценаріїв очікувати

В Україні може зникнути мобільний звʼязок та Інтернет через постійні відключення світла. Про це повідомили оператори мобільного звʼязку. Які сценарії чекають українців — читайте далі.