Ледь зводять кінці з кінцями: Позитив, Тоня Матвієнко, Камалія та інші зірки, які тотально економлять

В українському шоу-бізнесі ϵ знаменитості, яким доводиться економити. Чому саме Камалія, Тоня Матвіϵнко, Позитив та інші зірки ледь зводять кінці з кінцями — далі розповість "Один Факт".

Багато українських знаменитостей опинились у скрутному становищі через повномасштабне вторгнення росії. “Один факт” розповість, на чому зараз економлять Камалія, Тоня Матвіϵнко, Позитив та інші зірки української сцени.

Позитив

Позитив сказав, на чому зараз економить
Позитив сказав, на чому зараз економить

Музикант Позитив (Олексій Завгородній) розповідав, що під час війни він змушений економити. Наприклад, йому довелося переїхати в будинок, який поки що знаходиться в стадії ремонту.

Будувати нове гніздечко він розпочав ще до початку повномасштабного вторгнення. Втім, через нестачу фінансів Позитив зараз не купуϵ в оселю дорогі меблі та дизайнерські речі.
Музикант придбав майно недалеко від музичної студії. Раніше йому доводилось жити саме в цій студії, бо в нього не вистачало коштів на оренду квартири.

Після 24 лютого 2022 року Позитиву доводиться економити на ремонті придбаного будинку.
Якщо ти колись хотів розкішну ретро-лампу, то тепер це просто лампа — наголосив Позитив і додав, що після початку вторгнення в нього змінились життϵві цінності.

Тоня Матвіϵнко

Фінансова скрута після вторгнення росії 24 лютого 2022 року спіткала і співачку Антоніну Матвіϵнко. На початку військових дій Тоня виїжджала з України разом із донькою Ніною. За кордоном співачка жила за спонсорською програмою. Їм з донькою виділили половину будинку разом із кухнею.

Тоня Матвіϵнко розповіла про економію фінансів
Тоня Матвіϵнко розповіла про економію фінансів

Тоді Тоня розповідала, що їх навіть пропонували стати прибиральницею. Але вона відмовилась через алергію на миючі засоби. Також артистка розповіла, що на початку вторгнення фінансове становище їх родини було настільки скрутним, що чоловікові Арсену Мірзояну ледве вдалось назбирати грошей на квитки для неї та Ніни.
Після смерті мами Тоня повернулась до України і нещодавно відсвяткувала 43-річчя.

Камалія

Співачка Камалія змушена економити на собі через те, що бізнес її чоловіка Захура зараз знаходиться у замороженому стані.

Камалія еоконмить через заморозку бізнесу чоловіка
Камалія еоконмить через заморозку бізнесу чоловіка

На початку вторгнення росії співачка разом із родиною покинула свій маϵток в Киϵві і переїхала до Лондону. В закордонній оселі вона була змушена вживатись на одній території із дітьми чоловіка від першого шлюбу.

Сама Камалія також не може заробляти багато на концертах, бо зараз більша частина таких заходів відбуваϵться на благодійній основі. Тому доводиться вдаватись до економії. Камалія зізналась, що їй доводиться не тільки власну родину забезпечувати, але й вкладатись у власний благодійний фонд.

Взагалі-то економити Камалії доводиться на… походах у ресторани.

Зараз – не до розкоші — зізнавалась Камалія в 2022 році.

Ксенія Мішина

Акторка Ксенія Мішина після початку повномасштабного вторгнення у 2022 році також опинилась у скрутному фінансовому становищі. До повномасштабки вона була задіяна у багатьох проектах, але вторгнення поставило карʼϵру артистки на паузу.

Ксенія Мішина живе на заощадження
Ксенія Мішина живе на заощадження

Ксенія Мішина зізналась, що жити доводиться на заощадження. Для комфортного життя в столиці їй необхідно приблизно 80 тисяч гривень. Найбільше грошей йде на оплату орендованої квартири (25 тисяч гривень). Ще 20 тисяч “зʼїдаϵ” бензин. Решта суми йде на оплату комунальних послуг, дрібні витрати та їжу.

Віталій Козловський

Співак Віталій Козловський також на початку повномасштабного вторгнення також був змушений вдатись до тотальної економії. Його концертний заробіток суттϵво знизився, а потім співак взагалі змінив сферу діяльності та пішов до лав ЗСУ.

Віталій Козловський змушений економити
Віталій Козловський змушений економити

Скрутне фінансове становище в співака сталось ще й через те, що він винен велику суму грошей своϵму колишньому продюсеру Ігорю Кондратюку. Ситуація між ними настільки складна, що Кондратюк навіть подав позов до суду.

Стягувати борг з Козловського почали примусово, коли він вже служив в ЗСУ. Артист зізнавався, що іноді в нього не було коштів, щоб придбати продукти в магазині. І тому за нього орзраховувались побратими.

Нові статті

Схожі статті

Як охолодити квартиру чи будинок, якщо немає кондіціонера: ці методи реально працюють влітку. Спробуйте!

Літо в 2024 році видалось занадто теплим. В умовах відключень світла скористатись кондиціонером неможливо, тому українцям стануть у нагоді поради по охолодженню квартири підручними засобами.

Результат вас вразить: навіщо сипати соду у пральну машину та що від цього буде – найдієвіший спосіб

Якщо хочете, щоб ваш одяг виглядав як новий та був свіжим, рекомендуємо спробувати один дієвий метод: навіщо додавати соду до вашої пральної машини?

Прожили разом майже 42 роки, але діточок не мали: історія кохання берегині української пісні Раїси Кириченко

Раїса Корж (Кириченко) — українська співачка і народна артистка української РСР. В її особистому житті був один чоловік — баяніст Микола Кириченко. Разом вони створили творчий і родинний союз.

Так ось, як вона виглядає – всі карти розкриті: 58-річний Віктор Павлік вперше показав свою тещу (ФОТО)

Віктор Павлік не соромиться демонструвати своє особисте життя на публіку та завжди щирий зі своєю аудиторією, зокрема не приховує свої відносини з тещею: як виглядає жінка та чим займається?