Злата Огнєвіч до шоу “Холостячка” підглядала за Віктором Ющенком в щілину: “Це була дуже закрита обстановка”

Співачка Злата Огнϵвіч завітала в гості до блогера Слави Дьоміна. В розмові артистка розповіла про життя до повномасштабки, долю власних російськомовних творів і… президента, за яким підглядала.

Злата Огнϵвіч відома багатьом українцям як співачка, яка представляла нашу країну на 58-му міжнародному пісенному конкурсі Євробачення. Там вона посіла 3 місце. Також Злата приймала участь у шоу “Танці з зірками” і “Холостячка-2”.

В шоу “Холостячка” Злата обрала собі в якості пари підприϵмця зі Світловодська Андрія Задворного. Але стосунки їх проіснували зовсім недовго і пара розлучилась.
У відвертій розмові зі Златою блогер Слава Дьомін запитав, з ким із президентів України співачка знайома особисто. Відповідь артистки виявилась зовсім несподіваною. Злата зізналась, що бувала в кабінеті Володимира Зеленського і навіть мала бажання його обійняти. А ось за Віктором Ющенком артистці вдалося лише підглядати в щілину. Більше деталей про дивовижні пригоди Злати Огнϵвіч із президентами “Один Факт” розповість далі.

Злата Огнϵвіч розповіла, як підглядала за президентом Віктором Ющенком
Злата Огнϵвіч розповіла, як підглядала за президентом Віктором Ющенком

Ти знайома з багатьма Президентами України — завів розмову із Златою Слава Дьомін. — Хто найбільше на тебе справив враження?

Злата зізналась, що особисто вона знайома лише із Володимиром Зеленським. Їх зустріч трапилась лише один раз, в кабінеті майбутнього президента. На той момент Зеленський ще працював в шоу-бізнесі, а Злата Огнϵвіч приїздила в офіс “Кварталу-95”, щоб привітати учасників гумористичного шоу із Новим Роком.

Огнϵвіч пригадуϵ, що в момент знайомства вона відчула потужну позитивну енергетику, яка походила від Зеленського. Вдруге співачка побачила Володимира Зеленського вже за часів його президентства. Він був разом із першою леді Оленою Зеленською був на заході, присвяченому врученню нагород дітям-героям. Злата також була там присутня разом із 16-річним хлопчиком Данилом з Маріуполя, якого взяла під свій патронат. Злата зізналась, що в момент вручення нагород їй дуже захотілося обійняти Володимира Зеленського і висловити йому свою підтримку.

А ось щодо інших президентів – Злата Огнϵвіч зазначила, що вона не знайома ані з Петром Порошенком, ані з Леонідом Кучмою, ані з Януковичем чи Кравчуком. Єдиний після Зеленського, кого співачка мала честь бачити вживу — це Віктор Ющенко.

Артистка пригадала, що в часи президентського правління Віктора Ющенка вона із командою приїздила давати концерти для військових. До початку концерту артисти довго чекали, допоки Віктор Ющенко зробить промову перед солдатами. Дверцята в зал були трохи відкриті і Злата мала можливість підглядати за українським Президентом.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.