Тіна Кароль показала себе в сукні з глянцевих блискіток за 50 тисяч гривень: ікона стилю в ділі

Тіна Кароль як справжня ікона стилю – ніколи не обираϵ для себе бюджетний одяг. Кожен її наряд коштуϵ десятки тисяч гривень. Ось, наприклад, як ця рожева сукня з пайетками за обтислим силуетом.

Тіна Кароль відома в Україні не тільки як співачка, але й к законодавиця мод. В ціϵї красуні із стрункою фігурою — завжди модний та стильний гардероб, в якому ϵ місце і простеньким джинсам, і розкішним брючним костюмам, і яскравим сукням.

Вартість нарядів Тіни Кароль комусь може здатися досить дорогою. Але в зірки всеукраїнського масштабу дешевого одягу просто не може бути. Адже вона, як справжня зірка — повинна дарувати аудиторії шанувальників яскраве світло і чарівну магію свого голосу.

“Один Факт” пропонуϵ до уваги читачів огляд одніϵї із суконь з гардеробу Тіни Кароль, яка коштуϵ 1190 ϵвро або ж близько 50 тисяч гривень.

В чому особливість ціϵї сукні? По-перше, вона виглядаϵ дійсно дорого і все — завдяки блискіткам, якими прикрашено цю сукню з усіх боків.

По-друге, модель сукні як у Тіни Кароль маϵ довжину практично в підлогу. Блискітки-пайетки, якими вона прикрашена — вловлюють денне світло і створюють розкішний блиск, який робить цей наряд по-справжньому розкішним.

Сукня ніжно-рожевого кольору маϵ обтічний силует із квадратним вирізом, що підтримуϵться витонченими бретелями та внутрішнім бюстгальтером типу “балконет”. Це такий бюстгальтер, в якому ϵ формована чашка з кісточками, а ферхня частина формуϵ рівну лінію.
В моделі сукні, як у Тіни Кароль — на спині передбачена застібка-блискавка. Сама ж сукня повністю обшита шовковистою сіткою.

Завужений силует рожевої сукні з довжиною в підлогу ідеально підкреслюϵ соковиті форми Тіни Кароль. В цьому наряді співачка схожа на справжню Русалоньку, яка приманюϵ до себе погляди багатьох чоловіків та жінок. Тіна в цій сукні виглядаϵ дійсно блискуче.

Нові статті

Схожі статті

Пішли від других половинок заради одне одного: Марічка Падалко розповіла, як закохалася в Єгора Соболєва

Марічка Падалко була вірною своєму чоловіку протягом 15 років, доки не зустріла Єгора Соболєва, якому народила трьох дітей: як познайомилось подружжя?

Найтонші та еластичні млинці виходять на воді: а ви думали – на молоці. Бюджетний рецепт “Сніданок на ранок”

Млинці - це ідеальний сніданок, який зможе приготувати будь-хто та не обов'язково готувати їх на молоці, адже на воді вони виходять ще в 100 разів смачнішими - рецепт.

4-лапий доктор наук: у США кіт здобув докторський ступінь в одному з престижних університетів країни

В США зʼявився вчений кіт. Йому присвоїли науковий ступінь в одному з престижних університетів Вермонту. За що пухнастик отримав винагороду і як звуть цього доктора наук? "Один Факт" дізнався деталі.

Суп з плавленим сирком: 24-річна третя дружина Остапчука дала рецепт, після якого Вова вирішив одружитися

Катерина Остапчук є справжньою господинею та завжди радує свого чоловіка Володимира смачною їжею, на цей раз вона вирішила приготувати суп, який підкорив серце чоловіка - рецепт.