Репяхова розповіла про стосунки з ізраїльтяніном та китайцем: як на це відреагував 58-річний Віктор Павлік

Блогерка і дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла цікавий факт про свої романтичні відносини з іноземцями. Як на цю новину відреагував артист — "Один Факт" розповість далі.

Блогерка Катерина Репяхова, яка знаходиться в шлюбі із українським співаком Віктором Павліком — влаштувала вечір відповідей на цікаві питання для своїх шанувальників. В Stories Instagram знаменитість відверто відповідала на питання про те, чи спілкуϵться вона із родичами законного чоловіка, чи не боїться другої вагітності через певні вади зі здоровʼям у першого синочка Михасика.

Одне із питань торкалось відносин із громадянами іншої країни:

Ви б наважились на відносини із іноземцем? — спитав в Катерини один із користувачів соціальної мережі.

Репяхова назвала це питання смілим і надала на нього доволі неочікувану відповідь:

В мене були відносини з китайцем і ізраїльтяніном — повідомила Катя, а потім додала — до ВП.

Отже, Віктору Павліку перейматись та ревнувати кохану дружину Катерину до іноземців не доведеться. Усі минулі романтичні стосунки з іноземцями дівчина залишила в минулому і зараз зосереджена на піклуванні про маленького синочка Михасика та чоловіка Віктора Франковича.

Катя Репяхова розповіла про відносини з іноземцями
Катя Репяхова розповіла про відносини з іноземцями

Цікаво, що Катерина Репяхова маϵ теплі відносини і із родичами артиста. Блогерка наголосила, що вже в наступний понеділок вони всіϵю родиною поїдуть до Теребовлі, де живуть родичи Віктора Франковича.

Катерина Репяхова побралась законним шлюбом із Віктором Павліком в 2020 році. Ця пара цікава тим, що між ними існуϵ велика різниця у віці. Віктор Франкович старший за Катерину Репяхову на 29 років. Подейкували, що Катерина змогла відбити співака в його колишньої дружини, Лариси Созаϵвої.

Катя Репяхова повідомила, чи спілкуϵться з родичами Віктора Павліка
Катя Репяхова повідомила, чи спілкуϵться з родичами Віктора Павліка

Майже 2 тижні цій парі вдавалось приховувати таϵмницю свого одруження. На розпис Катя Репяхова прийшла в незвичному образі, вдягнувши білий брючний костюм, топ та кросівки. Жених також прибув на церемонію у розкішному білому костюмі. 15 червня 2021 року в пари народився спільний син Михайлик.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?