Позначка перейшла за 30: Нікіта Добринін не приховує, що йому крутить суглоби на погоду – це і по позі видно

Нікіті Добриніну 36 років. Схоже, у відомого чоловіка розпочалася криза середнього віку. Він не лише скаржиться на ломоту в суглобах на погоду, а ще й вирішив кардинально змінити імідж.

Відомий “Холостяк” Нікіта Добринін узяв участь у цікавій фотосесії. Мало того, що знімання відбувалися в якійсь занедбаній хатині без ремонту. Так ще й сам герой чорно-білих світлин стояв на табуретці, а складалася ілюзія, нібито він лежить на підлозі.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

Відповідно, рухи у ведучого вийшли неприродні. Тож колишній чоловік Даші Квіткової пожартував, викладаючи знімки у своєму Інстаграм-акаунті:

“Крутить суглоби на погоду”.

Думки підписників Добриніна розділилися. Дехто прийшов у захват від вигляду мужнього чоловіка в майці та штанах мілітарі. Тож посипалися захоплені коментарі: “агонь”, “чудово виглядаєш”, “гарно”, “креативно” тощо.

Знайшлися й інші, які поспівчували Нікіті в його хворобі й пригадали власні болячки:

“Суглоби крутять – то не старість, а вік”.

“Ласкаво просимо до кола однодумців”.

“Коли вже за 30, то точно крутять”.

Та дехто взагалі не зрозумів задуму фотосету, висловивши власне “фе”:

“На тюрму схоже”.

“Без стола набагато краще”.

“У фотографа закінчилася фантазія”.

Тим часом Добринін вирішив продовжити епатаж, притаманний 36-річним чоловікам, і вперше у житті повністю поголився. Нікіта показав прихильникам два відео. На одному йому по голові юзає машинка й підстригає все волосся.

Нікіта Добринін поскаржився на вік

На іншому чоловік уже голомозий. Він сором’язливо пояснює, що насамперед цей експеримент став неочікуваним для нього самого. Блогер довго не наважувався показати широкому загалу результат стрижки під нуль. Та врешті це й не головне. Головним Нікіта назвав “голос і проявленість”. Що мав на увазі, дізнаємося найближчим часом.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: все таємниче стане явним

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Козеріг, Стрілець: нарешті ви дзінаєтесь те, що так довго від вас приховували. Астрологічний прогноз.

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: ваш успіх не за горами

Гороскоп на 21 травня 2024 року для знаків Зодіаку Терези, Водолій, Телець: астрологи пророкують щасливий та важливий день для кожного. Слухайте себе.

Світлана Готочкіна змінила імідж так, що Тарас Цимбалюк не впізнав кохану: коротка стрижка й інший колір

Кохана Тараса Цимбалюка весь час шокує публіку все новими витівками. Тепер Світлана Готочкіна перетворилася на брюнетку й зізналася, що брала участь у "Холостяку".

Цей смачний манник підійде навіть веганам: без тваринного жиру, натомість з неймовірним присмаком шоколаду

Якщо потрібен смаколик без тваринних жирів, спробуйте цей рецепт. Шоколадний манник на вівсяному молоці готується дуже просто, а смачний настільки, неначе готувався на вершках.