Босоніж і в халаті: 57-річна Ольга Сумська засвітилася в СПА у вигляді абсолютно звичайної жінки (ФОТО)

Акторка Ольга Сумська показала себе в халаті поряд з басейном. В якому місті побувала українська Роксолана – читайте в наступному матеріалі від "Одного Факту".

57-річна акторка Ольга Сумська завжди виглядаϵ на всі 100%. Жіночна, струнка і усміхнена жінка, яка обираϵ розкішній макіяж і стильний одяг з юних років притягуϵ погляди чоловіків.
Уявити Ольгу Вʼячеславівну в домашньому халаті досить складно.

Втім, артистка незважаючи на свій зірковий статус – залишаϵться звичайною жінкою, яка може і на кухні хазяйнувати, і сакури саджати на київських алеях, і в тому ж звичайнісінькому халаті ходити.

Одна із останніх світлин із Stories Instagram Ольги Сумської — яскраве тому підтвердження. Ще декілька тижнів тому артистка разом із чоловіком Віталіϵм Борисюком прогулювалась на київській Пейзажній алеї та милувалась сакурами, які колись саджала разом зі своϵю старшою донькою Антоніною Паперною. А тепер акторка опинилась у найкомфортнішому готелі Вінниці та показала, як проводить вільний час.

Ольга Сумська у СПА Вінниці
Ольга Сумська у СПА Вінниці

Ольга Сумська під час візиту до Вінниці оселилась в самому серці міста, у готелі. Саме там артистка вирішила відвідати басейн і СПА процедури. На своїй сторінці Ольга Вʼячеславівна показалася босоніж у довгому білому халаті поряд із розкішним критим басейном.

Вінниця — підписала цей кадра акторка, додавши до підпису емоджі у вигляді червоного серця.

“Hotel France”, в якому відпочивала Ольга Сумська — облаштований великою аквазоною. Тут ϵ не тільки басейн, біля якого позувала артистка. Також готель пропонуϵ гостям відвідати спортивний зал, побавити себе джакузі та СПА-процедурами. Спортивний басейн для плавання складаϵться з трьох облаштованих доріжок.

СПА-комплекс обіцяϵ кожному повний релакс. Не дивно, що Ольга Сумська обрала саме цей готель. Тут ϵ все для гарного відпочинку після складних зйомок та театральних спектаклів.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?