Санта Дімопулос після розлучення заробляє сама, а TAYANNA бере гроші у колишніх: сильні і незалежні зірки

Відомі співачки Санта Дімопулос та Тетяна Решетняк розповіли, звідки беруть гроші: одна заробляє власними зусиллями, а іншій дарують гроші колишні.

Життєві шляхи Санти Дімопулос та TAYANNA стають прикладом для багатьох жінок, які шукають своє місце в житті, де нерідко домінують стереотипи і очікування. Їхня історія підкреслює важливість самореалізації та незалежності у будь-якій сфері життя.

Санта Дімопулос

Українська співачка Санта Дімопулос, яка нещодавно анонсувала своє розлучення з чоловіком, вирішила розкрити деталі свого фінансового стану. У своєму профілі в Instagram вона зізналася, що має власний дохід і може забезпечити себе без проблем та не звертатись за допомогою до колишнього чоловіка.

Санта Дімопулос та TAYANNA розповіли про свій дохід
Санта Дімопулос та TAYANNA розповіли про свій дохід

Співачка розкрила, що протягом останніх 10 років активно займається бізнесом у сфері ресейлінгу, тобто купівлею та перепродажем брендового одягу та аксесуарів. Також вона надає послуги у якості коуча та психолога.

Нагадаємо, що на початку квітня Санта Дімопулос оголосила про розлучення з чоловіком, бізнесменом Ігорем Кучеренком. Пара прожила разом у шлюбі 11 років. Причину розлучення співачка не уточнила, проте запевнила, що розлучення не було наслідком зради, оскільки в їхній сім’ї не відбувалося подібних подій.

TAYANNA

Тетяна Решетняк продовжує писати пісні для інших виконавців та брати участь у благодійних заходах. Вона стверджує, що практично не бере грошей за свої виступи, адже у її розумінні, у такий час важко це робити.

Неабияк здивувало фанатів те, що фінансову підтримку надають їй колишні партнери. TAYANNA розповідає, що зі своїми колишніми чоловіками вона залишилася у хороших стосунках. Один із них допомагав оплачувати навчання їхнього сина у школі, тоді як інший надавав фінансову підтримку на щоденні потреби співачки.

Санта Дімопулос та TAYANNA розповіли про свій дохід
Санта Дімопулос та TAYANNA розповіли про свій дохід

Варто зазначити, що ініціатива допомогти часто виходить саме від колишніх партнерів Таяни, але іноді і сама артистка звертається до них з проханням про допомогу. У таких ситуаціях її колишні обранці проявляють велику щедрість та не залишають її в біді.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.