Тіну Кароль сфотографували в пішохідному переході Києва: “злилася” з простим народом, і без охорони (ФОТО)

Тіна Кароль влаштувала фотосесію в одному з пішоходних переходів Киϵва у новій футболці. Де саме побувала артистка і чому вона там опинилась — дізнайтесь з матеріалу від "Одного факту".

Співачка Тіна Кароль опинилась посеред простих людей в звичайному переході столиці. Прийшла вона туди не просто так, а задля весняної фотосесії. Чому саме артистка обрала це місце для зйомки – “Один факт” розповість далі.

Тіна Кароль показала себе на тлі стіни переходу біля станції метро “Кловська” в Киϵві. Автентичні візерунки ідеально доповнили образ артистки у білій футболці, модних джинсах та коротенькому тренчі із обʼϵмним рукавом. Справжня весняна краса посеред національної української краси!

Тіна Кароль розповіла, що перехід на Кловській — одне із її улюблених місць в Киϵві. Співачка назвала це місце атмосферним та автентичним. І дійсно, завдяки різнокольоровим візерункам на стінах це місце втілюϵ в собі національну українську символіку і традиції.

В соціальних мережах відразу прорахували вартість образу артистки, в якому вона позувала фотографу на зйомці. Біла футболка була виготовлена відомим українським брендом KateLab. На ній чорними літерами написано “Троянди”. Імовірно, цю футболку створили під замовлення самої Тіни, адже зовсім недавно співачка випустила свій новий трек з такою ж назвою. Вартість футболки: 1500 гривень.

Вартість вкороченого бежевого тренчу становить 9100 гривень. Він також виготовлений українським брендом S 24 BlastOutStudio.

Тіна Кароль в повсякденному житті дуже полюбляϵ наряджатись у простенькі речі: джинси та футболки. Хоча на сцені та під час творчих фотосесій артистка кардинально змінюϵ свій стиль та вдягаϵ дорогі сукні з блискітками або глибокими вирізами, вовняний костюм або пальто довжиною в підлогу.

В гардеробі Тіни Кароль багато речей від українських брендів. Але й іноземними виробниками артистка також не нехтуϵ.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?