Маша Єфросиніна зі сльозами на очах зізналася, що відпустила минуле: життя без чоловіка далося взнаки

Нещодавно, за лаштунками шоу з Маша Єфросиніна зізналася, що останній рік був одним з найскладнішим у її житті. Проте навіть після розлучення з коханим вона зберігає жагу до життя.

Відома українська телеведуча та громадська діячка Маша Єфросиніна завжди відкрито ділилася з публікою своїми переживаннями та емоціями.

Нещодавня розмова за лаштунками шоу “Україна неймовірних людей” на телеканалі ТЕТ стало для неї особливо щирим та емоційним.

Маша Єфросиніна зізналася, що за останній рік, у ній самій відбувся цілий ряд змін.

“Це був найскладніший рік у моєму житті”, – з сльозами на очах поділилася телеведуча. “Я втратила багато: близьких людей, відчуття безпеки, плани на майбутнє. Але я також багато чого здобула: нову силу, нове розуміння життя, нову цінність кожного моменту”.

Єфросиніна розповіла, що війна змусила її переосмислити багато речей.

“Я усвідомила, як важливо жити сьогоденням, не шкодувати про минуле і не боятися майбутнього”, – сказала вона. “Я навчилася цінувати те, що маю, і дякувати за кожен день”.

Маша Єфросиніна розповіла про складні часи у стосунках з чоловіком
Маша Єфросиніна розповіла про свій найскладніший рік

Ведуча також зізналася, що життя без чоловіка, Сергія Єфросиніна, з яким вона розлучилася на початку 2023 року, далося їй тяжко.

“Це було непросте рішення, але я розуміла, що нам обом потрібні зміни”, – поділилася Маша. “Спочатку було важко, але я поступово звикла до нового життя. Я стала більш самостійною, навчилася розраховувати на себе”.

Однак, Єфросиніна підкреслила, що не шкодує про це рішення.

“Я вдячна Сергію за все, що він зробив для мене”, – сказала вона. “Ми залишилися друзями і продовжуємо спілкуватися заради наших спільних дітей”.

Як Марія планує жити далі?

Зараз Маша Єфросиніна налаштована на позитив.

“Я вірю, що все буде добре”, – сказала вона. “Я вірю в нашу перемогу, я вірю в майбутнє України. І я вірю, що ще буду щасливою”.

Розмова за лаштунками шоу з Машею Єфросиніною стала щирим та емоційним доказом того, як війна може змінювати людей.

Її історія дає надію, що навіть у найскладніші часи можна знайти в собі сили йти далі і вірити у краще.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?