Відростив довге волосся і носить немодні окуляри: як зараз виглядає Олег Винник, який живе в Німеччині

Співак Олег Винник вперше за довгий час показав себе у Німеччині. Від булого лоску не залишилось і сліду. Як зараз виглядаϵ кумир мільйонів українських жінок — покаже "Один Факт".

Співак Олег Винник відправився за кордон, до Німеччини – ще на початку повномасштабного вторгнення. Артист покинув українських вовчиць 26 лютого 2022 року і з тої пори дуже рідко зʼявляϵться на публіці.

Довгий час Олег Винник зберігав мовчання і не розповідав, як живе за кордоном. Лише влітку 2023 року, більш ніш через рік після початку російського вторгнення — артист дав своϵ перше інтервʼю і розповів про те, що в Німеччині лікуϵться від складної хвороби і дуже хоче повернутись до України.

Втім, мовчазна поведінка Винника спричинила хвилю хейту. Багато хто засудив його за те, що він недостатньо активно підтримуϵ Україну у її боротьбі проти російської навали.
Як зараз живе Олег Винник і який маϵ вигляд — його шанувальниці можуть бачити лише завдяки рідкисним Stories та публікаціям його представниці в Україні Валерії Барон.

Декілька тижнів тому Валерія показала, як зараз виглядаϵ кумир українських жінок. Олег Винник зараз вже зовсім не той, що раніше. Співак відростив довге волосся, невелику щетину на обличчі та зовсім перестав робити модну укладку чи стрижку. Більш того, артист доповнив свій образ зовсім немодними окулярами для покращення зору.

Втім, навіть незважаючи на зміни у зовнішності дещо в артиста лишилось незмінним. І це — посмішка. На світлини співак позуϵ поряд із Валеріϵю Барон на тлі німецьких архітектурних споруд і посміхаϵться.

Наразі невідомо, чи плануϵ Винник найближчим часом повернутись до України і знов радувати прихильниць своїми піснями. Також немаϵ точної інформації про те, чим зараз займаϵться артист в Німеччині. За появи нової інформації про плани Олега Винника “Один Факт” відразу розповість її читачам.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.