Відростив довге волосся і носить немодні окуляри: як зараз виглядає Олег Винник, який живе в Німеччині

Співак Олег Винник вперше за довгий час показав себе у Німеччині. Від булого лоску не залишилось і сліду. Як зараз виглядаϵ кумир мільйонів українських жінок — покаже "Один Факт".

Співак Олег Винник відправився за кордон, до Німеччини – ще на початку повномасштабного вторгнення. Артист покинув українських вовчиць 26 лютого 2022 року і з тої пори дуже рідко зʼявляϵться на публіці.

Довгий час Олег Винник зберігав мовчання і не розповідав, як живе за кордоном. Лише влітку 2023 року, більш ніш через рік після початку російського вторгнення — артист дав своϵ перше інтервʼю і розповів про те, що в Німеччині лікуϵться від складної хвороби і дуже хоче повернутись до України.

Втім, мовчазна поведінка Винника спричинила хвилю хейту. Багато хто засудив його за те, що він недостатньо активно підтримуϵ Україну у її боротьбі проти російської навали.
Як зараз живе Олег Винник і який маϵ вигляд — його шанувальниці можуть бачити лише завдяки рідкисним Stories та публікаціям його представниці в Україні Валерії Барон.

Декілька тижнів тому Валерія показала, як зараз виглядаϵ кумир українських жінок. Олег Винник зараз вже зовсім не той, що раніше. Співак відростив довге волосся, невелику щетину на обличчі та зовсім перестав робити модну укладку чи стрижку. Більш того, артист доповнив свій образ зовсім немодними окулярами для покращення зору.

Втім, навіть незважаючи на зміни у зовнішності дещо в артиста лишилось незмінним. І це — посмішка. На світлини співак позуϵ поряд із Валеріϵю Барон на тлі німецьких архітектурних споруд і посміхаϵться.

Наразі невідомо, чи плануϵ Винник найближчим часом повернутись до України і знов радувати прихильниць своїми піснями. Також немаϵ точної інформації про те, чим зараз займаϵться артист в Німеччині. За появи нової інформації про плани Олега Винника “Один Факт” відразу розповість її читачам.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?