Повітряна з рюшами, лляна чи класична чорна: які сукні на весну 2024 обрали Ребрик, Легейда і Полякова

Весна 2024 року – ідеальний час для того, щоб оновити свій гардероб. "Один Факт" прямо зараз покаже вам наймодніші сукні, які обрали для теплої погоди Даша Легейда, Оля Полякова і Лілія Ребрик.

Основа весняного жіночого гардеробу 2024 – це, звісно, сукні. Коротенькі і довгі, з натуральних матеріалів, з рюшами чи класичні на кожен день – сукні дійсно бувають різними.
Які сукні обрали для весняного виходу в світ Оля Полякова, Лілія Ребрик і Даша Легейда? “Один факт” розповість про це далі.

Лілія Ребрик

Лілія Ребрик практично відразу після народження доньки Аделіни вийшла на роботу на свій рідний телеканал “Дім”. На робочому місці знаменитість опинилась у легкій сукні чорного кольору з довжиною трохи нижче коліна. Легкі складки, закрита зона декольте – ідеальний варіант весняної сукні для багатодітної матусі.

Оля Полякова

Струнка красуня Оля Полякова обрала для себе і своϵї старшої доньки Марії сукні із квітковим орнаментом та багатошаровою спідницею із рюшами.
У весняній сукні Олі Полякової плечі приспущені і довжина спідниці — нижче коліна. Але ϵ ефектний нюанс у вигляді глибокого розрізу збоку.

Цю розкішну сукню із пишною спідницею та тоненькими бретельками Оля Полякова обрала в якості весняного образу, присвяченому усім мамам і, звісно — її новій пісні про маму.
Стильний весняний образ Оля Полякова доповнила туфлями на високих підборах темно-зеленого кольору.

Дарія Легейда

Акторка українського театру і кіно Дарія Легейда надала перевагу простоті. Лляна сукня з коротенькими рукавчиками-ліхтариками і широким паском — ось її головний весняний образ. В такому наряді можна і на роботу сходити, і по селу за містом прогулятись.

Довжина весняної сукні від Даші Легейди — нижче коліна. Цей наряд чудово підкреслив струнку фігуру артистки. До того ж, одяг із лляної тканини добре затримуϵ тепло та забезпечуϵ комфорт навіть у спекотну погоду.

Даша Легейда в лляній сукні
Даша Легейда в лляній сукні

Сукня на весну 2024, в яку вбралась Даша Легейда — повітропроникна і гіпоалергенна. В складі лляної тканини відсутні шкідливі речовини, тому вона екологічно безпечна для оточуючого середовища.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 13 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Водолій, Діва: обставини складуться дивним чином

Гороскоп на 13 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Водолій, Діва обіцяє здивувати. День під таким магічним числом як 13 обернеться несподіванкою.

Багата мама української Леді Гаги з модною стрижкою боб-каре поряд з донькою виглядаϵ, як старша сестра

Українська Леді Гага Камалія показалася поряд із рідною мамою і подарувала їй розкішний букет троянд з нагоди свята, дня Матері. Ці дві красуні поряд виглядають, немов 2 сестри.

Як прибрати бурʼяни без прополки: скористайтесь цими порадами і спину на городі можна не гнути

Бурʼяни на городі у весняний та літній період стають справжньою перепоною для багатьох дачників. "Один факт" розповість, які існують способи їх прибрати, окрім прополювання.

Фінал Євробачення 2024: на якому каналі подивитись трансляцію конкурсу і під яким номером виступить Україна

Фінал Євробачення 2024 пройде вже сьогодні пізно ввечері – у містечку Мальме (Швеція). "Один факт" назве точний час події та які канали будуть транслювати конкурс наживо. Дізнайтесь деталі далі.