Син Ксенії Мішиної отримав найцінніший подарунок, який не купити за гроші: щастю Платона немаϵ меж

Акторка Ксенія Мішина похвалилася цінним подарунком, який надіслали її сину з Іспанії. Такого ні за які гроші не купиш. Що подарували хлопцю? Читайте деталі в наступному матеріалі від "Одного факту".

Українська акторка і екс- “Холостячка” Ксенія Мішина часто ділиться у соціальних мережах світлинами та фотоісторіями про свого 12-річного сина Платона. Дівчина практично ніколи не розповідаϵ про те, хто ж насправді ϵ батьком її нащадка.

Ксенія виховуϵ Платона самостійно, як матір-одиначка. Колись акторка зізналась-таки, що розійшлась із батьком хлопчика, ще коли перебувала на 5-му місяці вагітності. Просто не змогла далі йти із ним разом по життю.

Ксенія Мішина показала подарунок, який надіслали її сину із-за кордону
Ксенія Мішина показала подарунок, який надіслали її сину із-за кордону

Втім, складнощі материнства зміцнили характер красуні і Ксенія Мішина завжди намагаϵться дати Платону тільки найкраще. Наприклад, на день народження, який пройшов у Платона 11 квітня — любляча матуся організувала для нього розкішне свято із солоденьким тортом, а потім… подарувала собаку в коробці.

Слід зазначити, що подарунки Платон Мішин отримуϵ не тільки від мами. В одній із недавніх Stories Instagram Ксенія Мішина похвалилася цінним подарунком, який її синові надіслали із-за кордону.

В кадрі Ксенія постаϵ в кепці з емлемами і глибоким козирком.

Тепер у Платохи ϵ власний скарб – підписала цей кадр Мішина.

На кепці помітно декілька підписів маркером. Акторка розʼяснила, що це – кепка іспанського футбольного клубу Реал Мадрид і кожен з гравців залишив на ній свій підпис.

Дійсно, такий подарунок не придбаϵш ні за які гроші! Ксенія Мішина розповіла, що вже хоче подивитись на спектр емоцій у Платона, коли він зрозуміϵ, хто саме надіслав йому цей скарб.

Платон Мішин в новій кепці
Платон Мішин в новій кепці

Вже в наступному кадрі українська артистка продемонструвала реакцію сина на кепку. 12-річний Платон посміхаϵться на всі 32 зуби, сидячи в офісному кріслі. На голову він вдяг ту саму подаровану кепку із підписами футболістів.

5 хвилин тиші, а потім зрозумів – написала щаслива Ксенія Мішина.

Нові статті

Схожі статті

Традиційна страва з Харківщини: рецепт найсмачнішого капусняку із овочевою засмажкою до родинного обіду

Капусняк — традиційна українська страва, яка була дуже популярною на Харківщині. Наступний рецепт капусняку чудово доповнить собою сімейний обід. Додайте його у власну кулінарну скарбничку.

“Памʼятаю кожну мить”: Ольга Сумська привітала коханого Віталія Борисюка із нікелевим весіллям (ФОТО)

Українська акторка театру і кіно Ольга Сумська привітала коханого чоловіка Віталія Борисюка з 28-ю річницею їх весілля. Яке саме весілля святкують молодята – читайте далі.

“Я тебе люблю”: Джамала замилувала соцмережі світлиною з малюнком сина, який привітав її з Днем матері

Співачка Джамала показала найдорожчий подарунок, який їй подарували до дня Матері. Від кого артистка отримала листівку із зізнанням у коханні — розповість "Один факт".

Хто переміг Євробачення 2024 і на якому місці опинилась українська “Мама Тереза”: всі подробиці

Фінал пісенного конкурсу "Євробачення 2024" пройшов пізнім вечором суботи в місті Мальме (Швеція). Хто став золотим призером змагання і яке місце посіла Україна? "Один факт" розповість деталі.