В ліжку, і не з Борисюком, а іншим. Сумська вразила зізнанням, поки чоловік чекав її вдома: “Віталя, пробач”

Акторка Ольга Сумська опинилась в "цікавій" ситуації, поки чоловіка Віталія Борисюка не було поряд. З ким саме застали в ліжку артистку — розповість "Один Факт".

Акторка Ольга Сумська щасливо одружена із своїм другим чоловіком Віталіϵм Борисюком вже декілька десятиліть. Їх весілля відбулося в далекому 1997 році, а 6 травня 2024 року подружжя відзначить 28 років зо дня початку шлюбу (Нікелеве весілля).

За стільки років шлюбу в подружжя Сумської і Борисюка було багато різних подій. В них народилась спільна донька Ганна. Також Віталій Борисюк опікувався старшою донькою Ольги Сумської від першого шлюбу з Євгеном Паперним – Антоніною.

Пару Борисюка і Сумської в українському шоу-бізнесі вважають одніϵю із найміцніших. Обидва актори, здавалось би — взірець вірності та безмежної любові для багатьох шанувальників. Однак їхнϵ подружнϵ життя зовсім не таке безхмарне, яким здаϵться зі сторони. Їх стосунки розпочались зі зради, адже на момент початку романтичних відносин Ольгу Сумська ще була в шлюбі із Євгеном Паперним.

Свого часу нагрішив і Віталій Борисюк, споглядаючи наліво. Але це все — в далекому минулому. Зараз в Ольги Сумської та її чоловіка — повний штиль. Зради, якщо і трапляються — то тільки жартома. Наприклад, як це сталось нещодавно в житті Ольги Сумської.

Ольга Сумська опинилась в цікавій ситуації не через Борисюка
Ольга Сумська опинилась в цікавій ситуації не через Борисюка

Акторка оприлюднила в Stories Instagram коротенький ролик, в якому вона позуϵ в ліжку поряд із чоловіком. Але цей чоловік — зовсім не Віталій Борисюк, а… український актор Віталій Іванченко.

Сумська у відео посміхаϵться і просить Іванченко передати привіт її чоловікові. Актор же в гумористичній манері звертаϵться до Борисюка:

Віталя, прости!

Цей епізод — зовсім не реальна зрада, а шматочок зі зйомок нового фільму.

Творчий процес — підписала відео Ольга Сумська.

Її партнер на зйомках Віталій Іванченко також встиг передати привіт своϵму тезці.
Навколо акторів помітно велику кількість камер, операторів та асистентів.

Тож про зраду з боку Ольги Сумської і мови бути не може. Занадто багато свідків. Та й Віталія Борисюка українська Роксолана кохаϵ так сильно, що думок про зраду в неї не виникаϵ.

Нові статті

Схожі статті

Гороскоп на 15 травня 2024 року для знаків Зодіаку Рак, Телець, Близнюки: час проявити себе як лідера

Гороскоп на 15 травня 2024 року для знаків Зодіаку Рак, Телець та Близнюки: зірки прогнозують, що ви відкриєтесь з нової сторони для ваших колег.

Потап показав, як виглядаϵ свекруха Каменських: за роки його мама майже не змінилась, хіба що білявкою стала

Український музикант Потап все частіше показуϵ свою маму у соцмережах. І приводи для цього знаходяться вагомі – то 43-й день народження, то День матері. Ось як виглядаϵ свекруха Каменських.

Святе місце порожнім не буває: на нішу Олега Винника претендують відразу 3 виконавці – кому з них пощастить

Після ганебної втечі з України улюбленця мільйонів вовчиць Олега Винника постало питання: хто з артистів здатен привернути увагу цієї аудиторії до себе. Нині є відразу три кандидати на цю посаду.

Гороскоп на 15 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Терези, Скорпіон: варто перебороти свій страх

Гороскоп на 15 травня 2024 року для знаків Зодіаку Овен, Терези та Скорпіон: астрологи радять проаналізувати всі ситуації, де ви чогось боялись.