Ніч, вулиця, ліхтар, каштани: Леся Нікітюк показалася у всій красі посеред квітучого вечірнього Києва

Ведуча шоу "Хто зверху" Леся Нікітюк після робочих буднів вирішила прогулятись. І знайшла розкішну локацію для фотозйомки. Як виглядаϵ вечірній Київ в обʼϵктиві Лесі Нікітюк – подивіться прямо зараз.

Популярна українська ведуча Леся Нікітюк напередодні Вербної неділі вирішила прогулятись вечірнім Киϵвом. В столиці ϵ велетенська кількість місць і локацій для фотозйомки. Одну з таких прямо посеред столиці і знайшла Леся Нікітюк.

Вдягшись у шкіряну куртку і розпустивши довге волосся – красуня Леся відправилась на прогулянку і зробила розкішну фотосесію на тлі квітучих каштанів. Великі квіти-свічки біло-рожевого кольору в оточенні яскраво-зеленого листячка тепер прикрашають собою не тільки вечірній Київ, але й світлину Лесі Нікітюк.

В коментарях до допису Лесі фанати залишили свої захоплені коментарі. Деякі з них зазначили, що такі світлини набагато кращі — аніж опрацьовані студійні світлини. Також Лесю привітали в коментарях із Вербною неділею.

Каштани, на тлі яких зафільмувала свої моменти з життя Леся Нікітюк — один з головних символів української столиці. Їх виспівував у своїй пісні “Хрещатик” Павло Зібров.
Київ взагалі-то славиться своїми каштановими алеями, які облаштовані у різних куточках великого міста. Для української культури це дерево маϵ особливе значення. Каштан вважаϵться символом добробуту, довголіття і родючості. При спогляданні на це дерево виникають асоціації із красою природи і родинним затишком.

Каштанові дерева створюють в Киϵві особливу атмосферу. Але історія появи цього дерева в столиці розпочалась лише в XIX столітті. Якщо вірити легендам, каштани стали набувати популярності в 1842 році. Вперше ці дерева висадили на бульварі Тараса Шевченка, який на той момент називався Бібіковським. Це було зроблено за наказом царя Миколи I.

Втім, результат ціϵї роботи царю не сподобався і він видав новий наказ: викорчувати усі каштани і засадити бульвар тополями. Місцеві ж мешканці вирішили висаджувати каштани у двориках.

В другій половині XX століття каштани перетворились на важливий символ столиці України.

Нові статті

Схожі статті

Головний український “Папік” показав рідного брата: як виглядає Микола Боклан і чим він зараз займаϵться

Актор Станіслав Боклан відомий українцям своїми ролями в серіалах. Та не всі його шанувальники знають, що Стас — із творчої плеяди акторів. І в нього ϵ брат – дуже схожий на нього і теж актор.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева стала іконою жіночої краси та збирає овації на сцені

Ада Роговцева — українська акторка театру та кіно, яка зараз мешкаϵ в Киϵві. Попри почесний вік 86-річна Ада Миколаївна завжди стежить за зовнішністю і ніколи не виходить в світ без макіяжу.

Лайфхак на мільйон – просто візьміть соняшникову олію і все: як позбутись шкідників на вашому городі

Городники поділились надійним методом, який допоможе вам вивести шкідників з вашого городу, необхідна лише соняшникова олія: результат буде видно одразу.

94-річна поетеса була з ним “шовкова”: як виглядав чоловік Ліни Костенко, який став коханням усього її життя

За нею упадали Дмитро Павличко, Василь Симоненко й чимало інших видатних чоловіків. А Ліна Костенко справжнє кохання зустріла в 33 роки й досі зберігає вірність своєму благовірному.