Мокрий Горбунов із сином, Решетніки у вишиванках і Нікітюк із кексом: як зірки провели Вербну неділю

Українські знаменитості відзначили Вербну неділю. З ким це свято перед Великоднем провела Леся Нікітюк, Юрій Горбунов та родина Решетніків? "Один факт" розповість про це нижче.

Вербна неділя – одне із найбільших церковних свят у всьому році. Відзначають його рівно за тиждень до Великодня. В 2024 році Вербна неділя відзначалась 28 квітня і за традиціϵю багато українських знаменитостей і пересічних українців відправились до церкви — освячувати гілочки верби. “Один факт” покаже, як провели Вербну неділю Юрій Горбунов, Леся Нікітюк і родина Решетніків.

Юрій Горбунов

Телеведучий Юрій Горбунов прямо зранку 28 квітня відправився до церкви разом із старшим сином Іванком. Катерину Осадчу хлопці із собою не взяли через її погане самопочуття.

Фотозвіт про освячення купи вербових гілочок із пухнастими котиками Юрій Горбунов оприлюднив на своїй сторінці в Instagram. На світлинах ведучий разом із сином стоять мокрі та щасливі, тримаючи в руках гілочки верби.

Від нині за тиждень — Великдень! З Вербною неділею вас! – написав Горбунов.

Христина і Григорій Решетніки

Родина Решетніків також зрання в неділю відправилась до церкви. Мама Христина і тато Григорій вбрались в білі сорочки та сині джинси. Троϵ діточок знаменитого українського подружжя під джинси вдягли вишиванки з блакитним візерунком.

Сини Григорія і Христини Решетніків взяли до рук маленькі букетики з гілочок верби та жовтих квіточок і відправились разом з батьками до Володимирського собору, щоб освятити головну рослину Вербної неділі. Батюшка в церкві щедро окропив усю родину святою водою.

Вітаϵмо вас зі святом! Миру та злагоді нашій країні — побажав Григорій Решетнік.

Леся Нікітюк

Леся Нікітюк провела Вербну неділю разом із своїм улюбленцем, песиком Рафаелем. Вбравшись у чорну сукню в білий крупний горошок – Леся накрила пишний стіл, головною стравою на якому став святковий запечений кекс. Також на столі помітна нарізка зі свіженьких помідорів, цілі лимони і традиційні для цього свята пухнасті гілочки верби.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?