“На 30 хвилин”: Володимир Ярославський показав діϵвий спосіб, як освіжити зелень, що почала вʼянути

Шеф-кухар Володимир Ярославський на своїй сторінці в Instagram поділився корисною порадою, як врятувати зелень, що вже почала вʼянути. Дізнайтесь лайфхак від зірки кулінарного шоу зараз.

Шеф-кухар і суддя “МастерШеф” Володимир Ярославський навесні 2024 року вирішив стати королем лайфхаків. Спочатку він сходив в ліс по гриби і розповів, як правильно готувати зморщки. Потім геній кулінарії продемонстрував свій погляд на створення великодніх крашанок.

І ось, у Володимира Ярославського дійшла черга і до зелені. Багато господинь під час зберігання свіжої зелені петрушки або кропу стикаються із проблемою її швидкого зівʼянення. Шеф-кухар розповів ідеальний рецепт, який поверне зелені свіжий вигляд.

Згідно з порадою Ярославського, зелень, що зівʼяла – потрібно занурити у холодну воду. Український кулінар порадив взяти окрему глибоку ϵмність (каструлю або чистий таз). Туди покласти зелень петрушки, кропу чи будь-яку іншу. І залити холодною водою.

Щоб ефект освіження був ще помітнішим — Ярославський радить додати у воду шматочки льоду з морозильної камери і декілька крапель лимону.

Володимир Ярославський розповів, як освіжити зелень
Володимир Ярославський розповів, як освіжити зелень

У воді петрушку або іншу зелень потрібно залишити на 30 хвилин. Потім – дістати і покласти на суху тарілку, щоб вона висохла. Потім – використовувати за призначенням. Після таких маніпуляцій зелень буде виглядати свіженькою, немов тільки-но зірвана із грядки.

Окрім повернення свіжості зелені Володимир Ярославський вже за тиждень почав активно готуватись до Великодня. Шеф-кухар спробував новий спосіб фарбування крашанок у різнокольоровому лушпинні цибулі, а потім взагалі запросив на власну кухню свою маму. Разом вони приготували пасочку за простим і смачним рецептом.

“Талановита людина — талановита у всьому” – фраза, яка дуже чітко характеризуϵ Володимира Ярославського. Цей чоловік з розкішними вусами встигаϵ і на кухні поратись, і в ліс ходити, і в приймати участь в телешоу. Не дивно, що в Ярославського дуже багато прихильників, які із нетерпінням чекають кожної нової публікації від свого кумира.

Нові статті

Схожі статті

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?

Місячний календар городника на травень 2024: коли у відкритий ґрунт посадити кабачки, щоб врожай був гарним

Кабачки — овоч не примхливий. Тому вони дають гарний врожай навіть тоді, коли за ними майже не доглядають. "Один факт" назве найкращі дні для посіву кабачків.

“Я навіть не здогадувалась, що у нього є дружина”: Каменських, Полякова та Мішина про стосунки з одруженими

Відомі зірки Оля Полякова, Настя Каменських та Ксенія Мішина розповіли про стосунки з чоловіками, які мали сім'ю: як це було та чи знали жінки, що вони одружені?