Ольга Сумська показала реальну картину зі свого гастрольного життя: спить на підлозі в позі букви “Зю”

Доля артистів – постійні переїзди, адже шанувальники очікують на зустріч з улюбленцями. Попри те, що є народною артисткою, Ольга Сумська їздить на гастролі в доволі екстремальних умовах.

Ольга Сумська вирішила продемонструвати своїм прихильникам інший бік слави. Виявляється, народній артистці доводиться не лише сяяти в променях софітів та зривати аплодисменти на театральних підмостках, а ще й добиратися до місця виступу.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

І це далеко не завжди виходить комфортно. На своїй Інстаграм-сторінці 57-річна Сумська виклала коротеньке відео, в якому показала дорогу на гастролі. Оскільки крісло у потязі знаменитості дісталося незручне, в якому можна сидіти, але не спати, артистка знайшла вихід.

Ольга вмостилася на картату торбу з речами, яку поставила на підлогу. Сама сіла на вантаж, а голову поклала на сидіння. Ось у таких умовах і відпочивала протягом кількох годин. Це дуже дивно, але жінка після подібних незручностей прокинулася в гарному гуморі.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

Тепер уже сіла, як годиться, в крісло, відкинула невеличкий столик і виклала сніданок – хліб, масло, круасан, пончик. І все це під каву. Вуглеводів вийшло чимало, та в таких спартанських умовах можна собі дозволити попоїсти без обмежень.

Ольга Сумська спить у потязі на підлозі

Як вмивалася й наводила марафет, Сумська не показала. Напевно, залишила це для наступної Сторіз. Натомість бачимо жінку бадьорою, веселою, яка всім своїм фанам побажала “Доброго ранку!”

Тож перед тим, як обирати собі артистичну кар’єру, спочатку уважно перегляньте це відео. Чи готові ви відмовитися від зручного ліжечка задля ось таких умов, аби тільки побачитися зі своїми фоловерами в живу? Якщо ні, то краще йдіть в якусь іншу професію.

Нові статті

Схожі статті

Забудьте все, що знали до цього: чому не можна розбивати яйця ножем або ложкою – безпека понад усе!

Кожна друга господиня робить помилку, коли розбиває яйця ножем або ложкою. Такий спосіб - не зовсім безпечний. Дізнайтесь, чому шеф-кухарі не радять ним користатись.

“Ми розмовляли про це лише 1 раз”: Руслана Лижичко розповіла, чи готова всиновити дитину – своїх ще не має

Переможниця Євробачення-2004 Руслана Лижичко заговорила про всиновлення дитини, так як своєї не має: яке рішення прийняли разом із чоловіком Олександром Ксенофоновим?

Інтрижка на стороні: 5 українських зірок, які часто зраджували своїм коханим – Остапчук, Мозгова та інші

Були у шлюбі з одними, але згодом вибрали собі інших: зірки українського шоу-бізнесу, які були невірними своїм партнерам - Олена Мозгова, Володимир Остапчук та інші.

Пішли від других половинок заради одне одного: Ольга Сумська розповіла, як закохалася у Віталія Борисюка

Ольга Сумська 5 років прожила у шлюбі з першим чоловіком Євгеном, але наступні роки свого життя присвятила Віталію Борисюку: як познайомилось подружжя?